一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
Stephy 真人好普通 鄰家女孩 睇證件先認到
詹瑞文 好靜 可能平時鏡頭前要浮誇d
那英 素顏認唔到 一般大陸路人樣
單春 好撚多野講
比比鳥 幾好笑容 風趣
葉倩文 nice 好笑容
6號 目測185 脂粉味濃
林雪 行路好有自信
獎門人 同電視上一樣 笑口勢勢
祖男 唔出聲 塊面燶到仆街 皮膚差 番大陸做野應該好辛苦 李亞男就nice 高佢差唔多大半個頭
淫Kay friendly
莊思敏 白加高
鮑姐 認唔到 似係舊式屋村d婆婆
達哥算唔算
上年動漫節我咁啱人群中同佢面對面走近,果陣成班人跟住佢,同佢對望左眼之後握左下手打左聲招呼
平時睇落好高但其實都係米七咁上下
樓上咁多位講嘅野有冇實質證據
屌 有圖有真相阿嘛 (我係白衫,個陣得11歲 )
唔知有冇人記得高朋滿座,個陣佢地係大排檔拍戲,等到佢地拍完就同佢地影相,仲一齊食雞煲
"牛肉滾兩滾,神仙都企唔穩阿"

巴打做咩自爆

da da de la da de la da da
樓上咁多位講嘅野有冇實質證據

相已post
仲有係間商場有條友係我前面一路行一路望住後面唔知同邊個講野
我諗住突登向住佢方向行等佢撞埋來玩下野啦
點知差唔多撞個時佢望返前面就停左一停講句sorry個刻先望到原來係杜汶澤
尖沙咀撞過單丸
真人有啲肥 笑笑口咁幾nice
supergirl 其中一個中學拍過拖
個時素顏但都okay 靚
我16 佢15
靜係拖手同點水kiss
半年後識左第個飛左佢

邊個 Jessica?

早兩年都約過成班食飯
同佢兩個去左飲野
不過無下文

jessica同aka?

Cheronna以前係暴龍,aka同heidi以前都好樣衰,所以唔係佢地。
Yanny淨係拍過一次拖仲要係佢飛人,所以唔係佢,我估係jessica

Heidi學生相幾正架wor

Heidi唔樣衰喎,以前cool緊牙係普普通通斯文女仔樣,當然而家靚咗好多
去大坂睇one ok rock喺アリナ位同Taka握手
同薛凱琪一齊行去廁所
跟住佢係我格離個格

有無錄佢屙尿d聲
啊嬌 屌過
去過三上悠亞感謝祭
幫謝安琪/陳松玲/元秋姐/元華 洗頭
同郭富城一齊跳舞,握手
同twins 一齊拍mv
supergirl 其中一個中學拍過拖
個時素顏但都okay 靚
我16 佢15
靜係拖手同點水kiss
半年後識左第個飛左佢

邊個 Jessica?

早兩年都約過成班食飯
同佢兩個去左飲野
不過無下文

Cheronna以前係暴龍,aka同heidi以前都好樣衰,所以唔係佢地。
Yanny淨係拍過一次拖仲要係佢飛人,所以唔係佢,我估係jessica

Heidi初出道個樣 我覺得好樣衰

咁算標青啦掛 你中學啲女咩款啊
同叻哥,校長踢波 踢傷佢地

我係咪識你

邊個 Jessica?

早兩年都約過成班食飯
同佢兩個去左飲野
不過無下文

Heidi初出道個樣 我覺得好樣衰

咁算標青啦掛 你中學啲女咩款啊

靚呀
女仔嚟講都算高
金像獎果日出開尖沙咀搭船,喺太空船對出條馬路撞到頹look白只
翻event 成日近距離見到比比鳥
馬明 佢跑緊步 來回見到佢幾次
細個喺上水經過見到關心妍,係阿哥同返我講,我無留意到
之前喺機場幫吳千語叫餐,好瘦好瘦
搭的士
司機係的士陳

海港城扶手電梯企陳豪後面
自問有178,佢都高我半個頭
Btw 大波星人不在 只見到三個工人姐姐照顧住啲bb
金像獎果日出開尖沙咀搭船,喺太空船對出條馬路撞到頹look白只

認得出好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞