一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
翻茄哩啡
同陳豪係隔住一個個尿兜咁柯尿
同場仲有嗰個Jason chan (陳咩深一齊)

另外仲有同高寧,豹嫂啲戲做過茄哩

我都做過茄哩啡!高寧坐我隔離,真係好大波

嗰陣我都覺得正
佢哋去到片場先著高踭鞋
烏低身,不得了
tom hiddleston 同 chris hemsworth

澳洲邊到?我都見過

Brisbane,拍緊雷神3
球星得唔得?
同高圖斯搭肩頭影響 勿相認

同hazard kante影相
係perth belmont間nando's見過justin bieber
好矮
同球星得唔得? 同伊巴 Carrick 影相

你就好,我淨係同過馬體會啲球員影相,同個時花膠握手

應該知你邊個
細細個
係金魚街見到benz雄同佢個女買金魚
我同我老豆行緊
擦身而過
袁偉豪黎我公司拍野,但唔覺係明星
林明禎算唔算 ? 食過

唔算就方力申 一齊等睇醫生

係咪假波
見到雪梨陳啓泰 超級巨星果個鬼妹
唔算明星既見過吳幸美 杜小喬
動漫節,一條友企喺度睇show,八兩金擦身而過,重點眸望咗我兩眼。
係twins演唱會扼過呀嬌雙手
間接摸過陳冠希條j

動漫節,一條友企喺度睇show,八兩金擦身而過,重眸望咗我兩眼。
宇宙最多同佢屋企人尼食拉麵 最後合照一幅
宇宙最強同佢屋企人尼食拉麵 最後合照一幅
係大埔同呀木一齊揀酒揀雪茄
係錦繡花園球場 費沙文樂打波
八兩金同佢個仔,佢係time square間通利玩吉他

Eason,排新碟簽名會傾咗陣計又佢揸機合照,握過手仲一齊拍過mv (茄呢啡)
supergirl 其中一個中學拍過拖
個時素顏但都okay 靚
我16 佢15
靜係拖手同點水kiss
半年後識左第個飛左佢

邊個 Jessica?

早兩年都約過成班食飯
同佢兩個去左飲野
不過無下文

jessica同aka?

Cheronna以前係暴龍,aka同heidi以前都好樣衰,所以唔係佢地。
Yanny淨係拍過一次拖仲要係佢飛人,所以唔係佢,我估係jessica

Heidi學生相幾正架wor

Heidi初出道個樣 我覺得好樣衰

我認我學生個樣好睇過出道個樣
Btw拍過拖係咪講緊我
大學function 請陳柏宇 我識主辦d人 佢知我鍾意所以俾我負責接佢 勁好人有求必認仲揸機同我自拍 跟住我同佢傾左成10分鐘係咁問佢野 鍾意邊首歌 高登好多人欣賞你佢仲話唔好淨係講我呀 講下你勁親民 話說佢都有上連登
福山雅治
早四年定五年係尖沙咀連卡彿返pt個陣
係星光行問大家樂食完晚飯一出門口就見到
勁靚勁型
不過影相比食蕉阻止
did did 姐,喺中環見到,
果期做緊一筆out 消,
我細細聲講句:[睇下邊個一筆out 消!]

跟住佢西鳩我面
同過eason打winning
返工個陣見過唐寧同何遠東
唐寧真人同電視睇差唔多
何遠東就一模一樣,而且勁好禮貌,唔該前唔該後咁
細個見到毛舜筠係度拍野
個friend話想拎簽名
簽完之後問我friend知唔知佢邊個
知 你扮狗扮到出神入化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞