一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
球星得唔得?
同高圖斯搭肩頭影響 勿相認
唔記得星期六定日係中環皇后像廣場遇到C all star 影相,矮我半個頭
球星得唔得?
同高圖斯搭肩頭影 勿相認
面對面 梁朝偉 互相微笑點頭

人生無憾

佢住邊

真係想見真人
抄歌雷
上年係澳門睇完蝦蛟仔老母後,同一班船返香港
唔記得星期六定日係中環皇后像廣場遇到C all star 影相,矮我半個頭

係佢地後面行過,唔知有冇上鏡
金泫雅
同佢上過房
尖沙咀harbour city撞到kay一家同唔知係kay老爺奶奶定kay爸爸媽媽
我行過左先知
仲要係男朋友叫住我我先知
Kay個仔著得好stylish
係九龍塘logon睇緊叉電器
突然隔離有個好高既男人行黎又睇緊 我走左向後望一望先知係洪天明
佢大緊肚老婆同個bb都係到睇緊野
前幾日又係九龍塘行hnm 見到江美儀都係到揀緊衫係隔離
圓方做收銀,幫劉青雲兩公婆收過錢,幾好禮貌
圓方好多明星,所以仲有其他,但最大粒星就應該係劉青雲
朱千雪, 喺shitty見到
真人好靚女, 化淡妝返學look都好靚
問可唔可以合照完全無say no仲笑笑口

之前又一城見到吳啟華, 面對面行過
我同佢say hi叫聲吳生hello, 佢西住面睥鳩我

朱千雪
沖左杯咖啡俾黃大陸飲
細個去影貼紙相出黎見到有幾個人係到合照
之後同學同我講先知係kay黎
天后食茶餐廳坐陳奕迅對面 勁緊張
試過係屋企樓下見到劉以達
又試過係葵廣見到打機果個逹哥
細個去影貼紙相出黎見到有幾個人係到合照
之後同學同我講先知係kay黎

曾經係大埔廣場見過佢兩公婆
tom hiddleston 同 chris hemsworth
同薛凱琪一齊行去廁所
跟住佢係我格離個格
個陣巾幗梟雄好紅,明報搞左個訪問鄧萃雯嘅活動,我又好好彩有得去,佢坐我附近啊
雖然佢個樣好攰好辛苦,但肯俾我地影到滿意為止,人又nice,仲鼓勵我地俾心機考dse,去到依家依然係我最鍾意嘅香港TVB女演員(雖然都無睇無線好耐)
食一蘭何超蓮坐我隔離果格
睇黎kay成日出街 去開多人嘅地方
同JB 同一間club 玩過
天后食茶餐廳坐陳奕迅對面 勁緊張

逼卡位? 咁真係會好大壓力
同羅仲謙影過相
Supper moment Sunny唱唱下歌走落台
係我隔離行過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞