一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
過大海等落船 立立,嬌,羅力威係前面一齊等
嬌同個女助手講 "條鏈joey送架"
想去同嬌影相 佢助手話唔好意思佢冇化妝 唔影相

黑鮑都好影
同過幾個韓星近接觸過 twice 少時 ikon......
有興趣我就繼續講

講你就講啦

咪係 唔撚講入嚟做乜鳩

太多講唔哂
少時全員握過手 最有肉地係yuri
攬過泰妍 真係好瘦
Ikon twice有一次係仁川機場撞到 岩岩出道個陣
要自己拎行李 出到去先係manager拎
見過補習名師!
係廁所照鏡見到周柏豪
有次入旺角場睇波,咁啱正本戲之前有場波係騎師同退休球星打既friendly,完左之後見到莫雷拉即刻同佢握手,真人好nice
係mk physical 見過深圳軒同家明
琴晚先同Lilian Kan做完愛
利申:非ff
一齊睇戲食飯
上年係福州機場見到李國麟 仲同佢邊吹水邊煲左幾支煙等上機
中學請過天堂鳥 合照係佢地隔離企
顏卓靈校友 番學去廁所見過
鄭融講講座 合照佢搭我膊頭
神算軒黎過做野個到食飯 服務過
同温碧霞同𨋢
以前喺星街返工見過陳豪同官恩娜拍野,仲同陳豪合照
同埋見過juno買香水
城城結婚個日 係半島炒緊散
Serve Chilam個枱
係佐敦北角雞蛋仔,排我前面有個高高瘦瘦,帶住黑超既姨姨湊住個仔買緊雞蛋仔,教佢講要講唔該,個仔好乖好有禮貌,後尾有個好大隻又係帶黑超既男人黎接佢地,仲上左架七人車,朋友捉住我話係蔡少芬一家人 但我個陣完全無為意

有冇聽到城嫂老豆話聽佢啲歌大

有無聽到城嫂老豆話聽佢啲歌大
娛樂界就淫k,迪士尼新園區試玩日嗰陣喺入面啲餐廳見過,不過唔係個fd講我都唔知

選舉拉票撞見過教主,葉劉
雨革嗰陣就喺海富中心遇見過梁愛詩
玩過太妍對
果陣做後台

屌你老母
圖呢
我都玩過你老母對波
西貢行山果陣見過岑麗香,果陣仲係冇人識佢,眼耳口鼻好細,好似五官擺埋一舊,佢好似拍緊明珠節目,攝製隊話佢係中華小姐,冇人知

未整容

岑麗香真係改頭換面
同金所炫日日去拍拖
見過比比鳥周柏豪
gel完頭都唔夠我高

係馬鞍山見過佢出watsons function
真人好高下架wor
喺太古廣場賣衫撞過關心妍同佢疑似男友幾次
搞到我年尾先冇咗份工
翻工見到張家輝面對面say過hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞