一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
搭地鐵見過 Benedict Cumberbatch
開工serve 過 Prince Phillips, 佢同香港d 阿伯一樣會袋著自己支Rum周圍走

巴打你喺英國

Benedict 真人點樣
同肥bob合照 之後我fd禁錯制變左拍片 之後我fd話禁錯制 跟住肥bob塊面由好開心 變到黑哂面 之後禁番影相數123果時 佢又變到好開心 笑哂咁
果時影緊相果時冇留意到佢塊面 之後睇番條片見到佢塊面黑哂 都唔知點解果時會鍾意聽佢做節目 而家覺得佢好假 條片仲係我部舊手機度

不嬲都覺得佢好假 成日囇溫情博上位
搭過洪永城搏頭 真係好有王子feel
係tvb廠個到見到馬子仁 好靚仔都幾高
返工個陣沈卓盈過黎買野 好有禮貌 佢戴住副黑超 素顏 皮膚幾好 好白 又高
楊秀惠都有過黎買野 佢個陣係同幾個frd行街嘅 感覺佢無乜架子 真人好靚女
見過孫慧雪係我面前經過 好有氣質 不過唔算好靚 同太厚粉喇
過馬路個陣見到佢啲助手(?)送鄭欣宜上車 欣宜上左車之後啲助手唔知講咩 總之係講啲關心佢嘅野 之後欣宜就好warm咁講好啦好啦 我會架喇 之後就大家同大家講byebye 雖然係短短一分鐘 但我feel到欣宜其實都幾好人 同啲助手嘅感情好好咁
撞過莊思敏幾次 2次係cwb 1次係bigbang個演唱會
佢好高 其實我覺得佢幾有型 唔明點解咁多人唔中意佢
係bigbang個concert 佢去完廁所返返入黎 我聽到附近啲人話 嗱 都話係莊思敏黎 莊思敏聽到 就笑笑口話 係呀
見到岑麗香同佢老公拖住手行街 好sweet
佢真係幾有氣質 同好瘦! 真人靚好多
個陣見到好多人都望住佢
田蕊妮紅之前係又一城擦過
係機場候機室痾尿
痾痾下有個矮佬行埋我隔離痾尿
然後我去洗手
佢又黎洗手
係塊鏡到先睇到佢係梁朝偉
如果早知佢係梁朝偉
我一定偷睇佢jj
迪士尼餐廳買野食排隊前面得2個人就係湯盈盈同文頌嫻,之後湯盈盈無啦啦擰轉面同我互望左2秒,可能因為見我又唔話同佢影相又唔叫佢
係信和出面見到王喜追巴士
迪士尼餐廳買野食排隊前面得2個人就係湯盈盈同文頌嫻,之後湯盈盈無啦啦擰轉面同我互望左2秒,可能因為見我又唔話同佢影相又唔叫佢

會唔會係你唔小心整到佢呀
mc jin
去吉野家食飯,一坐低見到mc jin係正我對面食緊
個時佢幫吉野家賣廣告
同呀sa握手&極近見到呀嬌
係台灣機場撞到畢書盡
係街見過幾次唔同既明星行過咁

仲有一個唔係明星...
已經係出面有2-3次撞到達哥
有次我同佢迎面咁行我叫佢達哥 佢拍左我兩下膊頭跟住行走左 (佢隔離有2條女女)
去旅行近距離見到彭于晏
佢對著我微笑

勁型

會唔會係你唔小心整到佢呀

整乜春 你去m記買野食有冇試過整到前面個個人佢老尾2個買野食買好撚耐
全部冇證據
請 admin del post

按圖片睇清楚啦巴打

知你貼咗圖喇on9仔
冇人quote你係唔係唔舒服啊
on99咁想人知你 你出去開個po貼多次啦傻閪
冇人理你呀柒頭皮
做bank果陣撞過林德信黎搞公司d野 又好人又靚仔又好禮貌 好好j
面對面 梁朝偉 互相微笑點頭

人生無憾

你真係以為佢淨係同你微笑咁簡單,你有無留意佢對眼,佢可能同你講左好多野你唔知
大圍涼茶鋪,前面條友叫個呀姐斟多d俾佢,八掛一望原來係小強Tommy

羨慕

真明星
同2R,黎姿握過手
同劉在錫合過照同拎簽名
係條街見到cnblue既李宗泫
仲有同方力申一齊排幾個鐘隊睇Bigbang演唱會

好似估到你係邊班人喎
係旺角見過heidi 同aka
Heidi真係好似街邊mk妹
如果唔係認到aka真係認唔到Heidi
Btw2個都幾高

我都撞過佢兩個
普通女仔look邊到mk啊
同IU握過手
唔知乜活動攬周柏豪
仲有
食飯撞到唐文龍
佢同我呀媽一樣叫鹹魚雞粒炒飯
我呀媽食左啖同佢講哇好鬼鹹唔好食
business class 42 個位
有30幾個明星飛去出席唔知咩活動
同少時sunny打街霸
查過果時係少女時代香港演唱會
果時未係少時fan
我果時同平時一樣坐喺度打
突然有人挑我機
贏咗兩局然之後連輸三局
我唔憤氣入錢再打過
連輸三局
然之後聽到句韓文 打算走
我就好奇睇吓嗰個係咩人
見到有個好靚嘅女仔坐咗係我對面
我又唔知佢係邊個
我都眼定定咁樣望住佢走
之後先知道佢係Sunny

湯博士算唔算
間中係canteen撞到
會左望右望 好似好想人認得出佢
都幾得意嘅

以前做vango
黃智雯行入黎問我有冇牛油果買
不過都有禮貌
去dragon i 隔離枱係Flo Rida
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞