一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
上次去中環食飯 見到李司棋坐隔離枱
喺真喺近到我隻手掂到佢張枱個隻 佢無點化妝都好優雅

唔知咁多位巴絲又有咩經歷呢
郭峰兩公婆
嗰陣喺荃灣上馬灣巴士,一上車就見到佢哋已經坐咗喺度
跟住我特登揀佢哋隔離嗰排位坐,沿途一直偷望佢哋
去到馬灣嗰陣,郭峰竟然細細聲問我消防局喺邊個站落,好suprise有機會同佢講嘢
之後我臨落車嗰陣同佢講咗句好鐘意睇佢做戲,佢有啲愕然,可能冇諗過會有後生仔認得佢
不過佢都笑笑口講多謝,佢老婆喺隔離係咁笑
跟住聽到佢同其他師奶講話見嗰日天氣好,所以入馬灣行下
面對面 梁朝偉 互相微笑點頭
supergirl 其中一個中學拍過拖
個時素顏但都okay 靚
我16 佢15
靜係拖手同點水kiss
半年後識左第個飛左佢
細個嗰陣騎過洪天明膊馬
我前女友
曹永廉,佢黎左我番pt間餐廳食lunch,杯咖啡我遞比佢,佢幾好禮貌同我講唔該
係尖沙咀行行下街見到娜姐就係我面前落車
個時心諗邊撚個呀化行妝嚇鬼咩大笨象
望多兩望屌係周秀娜
陳柏宇 番工撞到佢 同佢握手
勁nice勁好人冇架子
細個跟屋企人返大陸玩
係廣洲(?)撞到呀sa同助手咬住支雪條戴住帽 無咩人見到佢
果陣twins仲係岩岩起步
跟住我地成班細路衝左過去問佢拎簽名
無準備之下我拎左張廢紙俾佢簽
佢西我面
司棋姐你都岩

dse雞 唔怪得
試過老豆係高速公路渣車
見到bosco渣紅色跑車係隔離
跟住我地同佢揮手 佢又向我地揮一揮手
同立立合照
細個同劉德華合照 佢捉住我隻手影
試過係機場遇到家燕姐,
第一下反應係:呢個人粒墨咁大嘅
屌睇清d先認到佢係邊個
之後見到楊思棋企佢後面

其實仲有遇到好多,因為之前係機場返pt
但家燕姐呢個真係最深刻
試過搭地鐵坐八兩金隔離
我出lift見到2pm入lift (酒店)
同過某個韓星傾啲家常嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞