一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
係深圳排隊過關返香港
黃翠如排係我前面
真心幾高幾靚
同大陸gem同機仲要坐我隔離,個時佢咁岩起多倫多開演唱會,佢仲要戴住副超係咁望住我
同球星得唔得? 同伊巴 Carrick 影相

你就好,我淨係同過馬體會啲球員影相,同個時花膠握手

Mata , 冬甩都有 好正
結婚
張振朗 唔知算唔算明星

果陣做餐廳part time waiter ,佢地成套劇組既人嚟食飯,去廁所見到佢食緊煙,同佢傾左2句,份人都幾nice
細個初中時去尖沙咀行街遇到麥俊龍做show, 好多女fans 嘈撚到

sor太受歡迎係咁
7前幫謝賢 陳單丸 裕美洗頭
以前機場serve過宇宙gem,古天樂,熊黛琳,黎明,陳冠希,鄭秀文,羅仲謙,鄭嘉穎⋯⋯特別d就係余文樂送到入lounge沿途不停傾計
7年前幫謝賢 陳單丸 裕美洗頭
淫k
係mk 同fd行街見到佢,我個fd講慣佢個名做淫k,大叫左聲
比佢聽到,之後佢笑一笑走左
撞過supper moment個sunny同佢吹左陣水,又搭曬膊頭影相,份人超nice
西貢行山果陣見過岑麗香,果陣仲係冇人識佢,眼耳口鼻好細,好似五官擺埋一舊,佢好似拍緊明珠節目,攝製隊話佢係中華小姐,冇人知
同喬寶寶食煙搭膊頭自拍
幼稚園朝早翻學撞到家燕姐同佢講早晨
小學陳柏宇嚟學校唱歌落台企起我隔離唱
成日係屋企棟樓見到濕鳩moment 個sunny 出現....

巴打住邊頭
午夜係的士站排隊見到黄夏蕙,差D叫以為撞鬼
supergirl 其中一個中學拍過拖
個時素顏但都okay 靚
我16 佢15
靜係拖手同點水kiss
半年後識左第個飛左佢

邊個 Jessica?

早兩年都約過成班食飯
同佢兩個去左飲野
不過無下文

jessica同aka?

Cheronna以前係暴龍,aka同heidi以前都好樣衰,所以唔係佢地。
Yanny淨係拍過一次拖仲要係佢飛人,所以唔係佢,我估係jessica

Heidi學生相幾正架wor
同倪晨曦傾計合照
係酒店經過lift口撞到李+x同佢班保鑣出lift
係餐廳食飯撞到蔣麗芸係隔離枱
係ifc city super 撞到陳智燊
係一間商場落緊電梯諗住去食晏個時見到電梯旁間賣咖啡雪糕既店有個黑黑實實既男人企左係度等望多望原來係劉青雲
一路落緊電梯一路望住 佢一路兩頭望見到我望住佢佢又望返住我幾秒
佢眼神好凌厲想行過去都唔敢
屌 有圖有真相阿嘛 (我係白衫,個陣得11歲 )
唔知有冇人記得高朋滿座,個陣佢地係大排檔拍戲,等到佢地拍完就同佢地影相,仲一齊食雞煲
"牛肉滾兩滾,神仙都企唔穩阿"

巴打做咩自爆
以前工作關係有好多

試過同柴九隔離尿兜柯尿

同過古天樂一齊食煙

同鄭子誠吹水 真人真係好撚nice

過關果陣今晚睇李排我後面 (屌條垃圾真人係好撚殘)

上星期見到力威黃同雨僑行街 佢兩個以為我係記者
因為我仲猶疑緊係咪佢地黎 所以係咁望住佢地
頂佢個肺 好唔友善咁問我邊間..

仲有同過叻哥 小方 洪天明 馬國明 梁漢文 校長踢波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞