一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
上星期去觀塘廣場食lunch見到達哥
同蒼井空拍過床上戲
搭的士
司機係的士陳

好唔爭氣笑左

成日係屋企棟樓見到濕鳩moment 個sunny 出現....

上年有排喺大尾篤附近返工
日日都渣車去大尾篤食飯
有日食完去攞車隔離有個吉位有架tesla入緊
入左幾手 我驚佢手車屎 dup低望下個司機
仆街張繼聰黎既!
跟住嗰下呆左之後唔記得搵佢影相

最正係去偶像鄭中基演唱會第二晚
坐啲握手位 等左成晚吳君如岀黎嗰陣終於走過黎我呢邊 成功握手!
跟住俾佢po左上佢fb
我即刻曬左張相,最尾嗰晚俾佢簽埋名
嗰刻個世界係我架喇
西貢行山果陣見過岑麗香,果陣仲係冇人識佢,眼耳口鼻好細,好似五官擺埋一舊,佢好似拍緊明珠節目,攝製隊話佢係中華小姐,冇人知

未整容
好耐之前萬麗酒店下面個商場食野
食食下見到劉青雲兩公婆入黎
就坐係隔離檯
有班口賤阿叔係另一邊大大聲討論
賤a:郭藹明幾廿歲都幾正
賤b:你老味咪又係雞
賤c:係囉,以前咪又係要陪老闆訓
青雲個樣嬲到出煙
d人真係好撚仆街

好撚賤
明星有時真係慘 踩到上心口都冇得還口

班阿叔好無品
中出過藥欺

成蟲上連登

同陳瀅一齊等珍珠奶茶同佢合照
果陣岩岩紅播緊唔知四姊妹定六姊妹套劇
踢波見到杜德偉 嗌佢幾次杜生都唔理我

之前住陸永樓主
試過同佢一齊搭lift

知道佢返左屋企 我就會狂播ABC係我係我

唔係MCjin嘅咩?

Big Bang , twice, 少女時代, 防彈少年團 (明星護送)...等等
想知再講ps:係機場返工

Twice more
10年前係利時見到天真gill行街
個樣串撚過馬撚
Big Bang , twice, 少女時代, 防彈少年團 (明星護送)...等等
想知再講ps:係機場返工

Twice more

頭兩隊 more
同達哥合照 佢向我問路
試過同吳浩康同一個更衣室 我入去換衫佢啱啱沖完涼抹緊身
同蘇伊俊打波影相
真人勁靚仔打波又勁
接待過supper moment 佢地好nice
仲有同過鍾嘉欣同lift 真人好高好瘦
美斯

果陣佢跟巴塞係大陸踢表演賽嚟咗香港玩幾日,係海運見到佢同班friend一齊
幾年前工作同imagine dragon主音傾過幾句
同達哥合照 佢向我問路

路痴達
接待過supper moment 佢地好nice
仲有同過鍾嘉欣同lift 真人好高好瘦

啊 仲有同陳法拉傾drama 交流下 睇過我排戲
利申:勿相認
係仁川機場搭扶手電梯上去
吳亦凡係企上面嗰格 我係下面個格
林偉 (依傢tbb套沒女入面做齋哥)
早幾年搭電車去大球場睇阿仙奴
所以著住阿記波衫
之後係電車林偉企係我隔離問我係唔係去睇波 仲傾左幾句
好主動 好親民 好好笑容
c allstar來學校唱歌 同On仔握過手

同埋幫個frd同supper moment影相

循道?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞