一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
係健康工房見到岑麗香
佢買湯飲
成日見到陸永、阿占
見過黃又南 真人好型好高大
荔枝角OK撞到咸爺 對望微笑
倉井空係屋企樓下拍野 望左一陣

係旺角買貢茶 見到黃又南

以前放學係大埔成日見到謝安琪

係旺角見過傳穎 佢個助手扶佢行

仲有一次係搭火車 見到個阿婆 好熟面口 諗左好耐先知係tvb 啲演員
但到依家都唔知佢叫咩名 成日做比人呃既阿婆

拍咩野

客串同班同學
同過天堂鳥合照
見到kb 好nice同好好笑
佢果日著得好紅,離遠都見到佢,之後行埋去望到佢
我:e..kb
佢:喂,點呀,去邊到呀?
我:無呀,行下咋
佢:嘩屌,你個fd d 紋身好撚型wo, 我睇下我果d幾撚on9

之後同佢講多兩句同影左張相就有車黎接走左佢
以前工作關係有好多

試過同柴九隔離尿兜柯尿

同過古天樂一齊食煙

同鄭子誠吹水 真人真係好撚nice

過關果陣今晚睇李排我後面 (屌條垃圾真人係好撚殘)

上星期見到力威黃同雨僑行街 佢兩個以為我係記者
因為我仲猶疑緊係咪佢地黎 所以係咁望住佢地
頂佢個肺 好唔友善咁問我邊間..

仲有同過叻哥 小方 洪天明 馬國明 梁漢文 校長踢波

想聽下今晚睇李點賤法
雖然睇電視都覺得佢係賤賤地

殘 唔係賤

不過果次見到佢 一路排隊一路chok 我諗佢係好想比人認得果隻
方力申 鄧麗欣(未分手之前

同方力申影過相
幫twins錄過音
係正常工作量嘅10倍
方力申 鄧麗欣(未分手之前

同方力申影過相

仲有伍允龍
試過搭地鐵坐八兩金隔離

我都喺地鐵站見過全盛時期八両金
幾年前係灣仔會展見到靚湯企埋一邊好似等緊人咁
跟著好大膽咁問佢可唔可以影張相
佢好nice
黃日華
中學係m記坐我隔離台同佢朋友吹水,因為雙人台同坐正我對面,老左都咁型

曾江
中學做kfc,佢黎買野食,我呆左一下之後佢微笑 ,非常之nice既老人家

羅仲謙
係街見過佢,唔睇真啲認唔到佢 因為好黑
胡鴻鈞有日同佢隊藍球隊嚟中學打藍球
我地成班人企隔離睇
完咗佢過嚟同我地傾計 又問我地不如一齊合照 如果唔影我就走架喇
但係成班人唔敢喺學校開手機影相
淨係得一兩個師姐夠膽

勿相認
同大陸gem同機仲要坐我隔離,個時佢咁岩起多倫多開演唱會,佢仲要戴住副超係咁望住我

econ?
係PPDH同許廷鏗一架𨋢,我企前面佢企後面全𨋢逼滿人
serve連詩雅野飲
佢飲唔晒嘅香檳
我偷飲左
過大海等落船 立立,嬌,羅力威係前面一齊等
嬌同個女助手講 "條鏈joey送架"
想去同嬌影相 佢助手話唔好意思佢冇化妝 唔影相
Stephy同阿bob, 個時係九龍灣拍緊個魔術show。問阿bob可唔可以影相,黑面答ok,影個下就笑晒口
郭富城 抱住我影相 利申十八年前
金像獎果日出開尖沙咀搭船,喺太空船對出條馬路撞到頹look白只

我係大圍太興出面見到佢等外賣
係高雄行行下街 周杰倫迎面行過嚟
郭晉安 個時係溜冰場返pt
我幫佢個仔攞溜冰鞋 真人黑黑實實
林文龍同郭可盈 陪佢小朋友溜冰
林文龍老婆幾靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞