一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
做pt 見過 連c雅 衛蘭詩 阿雪 陳小春 李彩華 陳小春
袁靚靚 同佢個仔 黃心穎 杜文澤 Eason
單春搭我膊頭
仲有 陳彥行黎過我返工個度食野
搭的士
司機係的士陳

好唔爭氣笑左
Sell過陳柏宇同佢女朋友
好多年前係海港城見過阮經天
好高大好靚仔
自己行街 冇人發現佢
湯博士算唔算
間中係canteen撞到
會左望右望 好似好想人認得出佢
都幾得意嘅
前幾日春嬌救志明 成隊crew喺又一城simple life show前醫肚 咁啱坐係佢地堆人隔離
小學個陣同2個frd子係商場見到單春出完活動走緊好多人圍住個陣 其實1個frd子大叫Eason唔好走呀!!我好鍾意你呀!(其實佢9up) 點知佢好nice咁行過黎話係咩!然後同我地3隻小學雞握手簽名跟手叫我地早d返屋企
細個去容祖兒演唱會,被人逼上去獻花,佢錫咗我塊面一下
上次去中環食飯 見到李司棋坐隔離枱
喺真喺近到我隻手掂到佢張枱個隻 佢無點化妝都好優雅

唔知咁多位巴絲又有咩經歷呢

有次係灣仔食自助餐 見到李司棋
條撚樣仲要當自己明星打人尖
從此之前好僧佢
方力申,對望點頭,幾靚仔!

撞過佢喺炮台山食m記
係twins演唱會扼過呀嬌雙手
間接摸過陳冠希條j
朱千雪 4cm距離
成日係屋企棟樓見到濕鳩moment 個sunny 出現....
攬過衛蘭
利申:真絲
早幾年係cwb見到吳浩康同莊思敏行街
最近係中環見到吳浩康同一個女仔行街
同球星得唔得? 同伊巴 Carrick 影相
余文樂 食華嫂見過4-5次 觀塘朗屏都撞過 最近距離果次係坐我斜對面 伸手對面就掂到果隻近

Btw 試過晏畫係商台大堂坐左半個鐘 商台部分人都見過晒 林德信真人唔高 170 但個樣幾charm 都叫有禮貌既 我唔識剩係眼神接觸都同我點頭say hi

勿起底

當時佢做某活動司儀,完左之後 衝去搵佢影相
因為算大型公司活動,無粉絲主動搵佢影
頭貼頭咁影
之後影完我就急急腳立即番後台
同球星得唔得? 同伊巴 Carrick 影相

你就好,我淨係同過馬體會啲球員影相,同個時花膠握手
冇證冇據你話你屌過都得啦 del post
曾經係CCTVB做過
試過同鍾嘉欣搭同一架lift
食去canteen食lunch個陣排係靚湯後面等拎餐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞