一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
行山撞到馬壯,主動打招呼好有禮貌,真人又高大又靚仔
小一時做茄喱啡同吳美珩拍戲,(女人唔易做第6集) 好似係
細個時做茄喱啡同吳美珩拍戲,(女人唔易做第6集) 好似係

唔確定幾時
張家輝係北角拍緊戲 我地幾個細路仔見到即刻搵佢簽名 仲問我地點解唔駛返學既
幫方皓玫彈結他
通利遇到濕扒ck
通利遇到ok仔忍唔到口叫左ok仔
入後台同rubberband 傾左陣計(主要都係聽

幾時
過大海等落船 立立,嬌,羅力威係前面一齊等
嬌同個女助手講 "條鏈joey送架"
想去同嬌影相 佢助手話唔好意思佢冇化妝 唔影相

成個feel同你個名一樣

你話咩都睇過晒啦,化唔化妝一撚樣姐屌你
洪金寶
以前parttime做waiter, 洪金寶同應該係佢親戚既人泥食野,叫左碟意粉,見佢拎枝Tabasco chok左半枝咁濟
同男人一字心住埋同一個屋苑
份人幾nice,後尾諗返其實有啲gay
早排搬走咗 而家又返返嚟住
上年暑假係關西機場見到沈卓盈,好Q高同瘦仲要著埋高踭鞋
見過大隻仔真人好大隻,但都好矮下
係私人會所見到校長同佢個仔
一年半前見到777 , 嗰時見到架AM車諗緊係邊個落車,原來係777

好鐘意林保怡
成日係觀塘見到rubberband
面對面 同羅家英一齊食飯
細個剪頭髮見到鄭融 佢想同我影相 可惜我怕羞冇同佢影

鄭融係馬灣成日見
陳豪老婆問我年糕點賣
返炒散
幫周姐撚開過門
前後5個保標
就咁開下門都開心左全日
同2R,黎姿握過手
同劉在錫合過照同拎簽名
係條街見到cnblue既李宗泫
仲有同方力申一齊排幾個鐘隊睇Bigbang演唱會

嘩我屌 黎姿同在石我都想見下
返pt排隊等搬野 吳若希坐係面前
無記憶既細個 係馬會食飯 坐係周潤發大脾影相
同麥貝兒慶功唱K
係街見過方力申
係屋企大堂見過Kay 等lift
但唔係鄰居
中環 BIGBANG個勝利, 但佢識講普通話
後悔嘅就有
當年無同哥哥一齊影過相...
吳震字, 係九龍城....台灣牛肉麵, 好撚大聲同老婆講電話. 內容好錫老婆
過左一排睇新聞為老婆 打人 打到老細隻耳差唔多聽唔到野.
同AGA搭巴士影相

係咪要有圖有真相?
第一次同明星最近係佢
第二次係jw黎我哋學校同佢握手

我係始創門口都撞過佢
撘住張繼聰 方力申膊頭影相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞