一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
幫過立立洗頭 洗過咁多人 佢係我洗過嘅人入面個頭最大 真係好撚大 隻手差啲斷
twins演唱會做過後台 見過黑飽嬌換衫 幾白滑同大波 不過好肥 演唱會都唔減肥 好撚唔敬業

立立嗰段唔知點解好好笑

阿嬌大波?
細個嗰陣騎過洪天明膊馬

我都係,你喺邊度騎
David Villa簽我波衫

你就好
幾年前果陣stephy住我樓上 同佢同一架lift
我有時仲見到万刀甲同佢一齊
同達哥做愛
之前喺九龍城食完清真野,門口見到毓民(曾經政治明星)好古惑仔look咁等緊人,個樣睇落幾串
好細個參加個活動嗰陣試過俾松松姐姐攬過
同高皓正傾計 真人好nice
細個嗰陣騎過洪天明膊馬

Big Bang , twice, 少女時代, 防彈少年團 (明星護送)...等等
想知再講ps:係機場返工

More
演唱會算唔算
幾年前 Avril Lavigne黎香港開演唱會
我企Stand zone最前排握到手
近到差少少打到茄輪
同你大我呀擦身而過
得幾張圖,大部份無充分證據,DEL POST
動漫展俾小澤瑪利亞胸襲過 好大

收嗲啦
係廁所柯完尿撞到鄭敬基一齊洗手
大家好尷尬咁笑一笑
銅鑼灣飲酒見到石修 吹咗兩嘴 都算nice
搭船去梅窩吳浩康同佢女友坐隔離 屌佢老母拎住大大盒pizza係船食 搞到我好撚肚餓
台灣睇蘇打綠楊承林坐隔離
返新加坡拜祖先 之後見到JJ 屌原來親戚嚟
喺大坑見到陳奕迅同人吹緊水
行埋去握手話好鍾意聽佢D歌, 即走
驚佢西我面

BTW佢俾我嚇親, 笑笑口咁話"多謝"
同過c朗踢波
返Katy perry 演唱會見到牙醫鏗行過
就散場同同事講話如果佢再經過多一次就唱面具
一講完呢句佢就企正係前面同朋友停低傾計
同高皓正傾計 真人好nice

我同高皓正拖過手。。。佢拖住我地祈禱。。
迪士尼餐廳買野食排隊前面得2個人就係湯盈盈同文頌嫻,之後湯盈盈無啦啦擰轉面同我互望左2秒,可能因為見我又唔話同佢影相又唔叫佢

你幻想力都幾豐富
好多年前
係灣仔小X工作室樓下返工
有次同國貨王同lift
佢條仆街係咁係度照鏡係度大聲唱歌
我叫佢唔好嘈生晒得唔得,佢唔撚理鳩我

仲有以前成日見到宇宙最強
只可以講條友急屎會黑面同埋極度自戀
詳情就廢事講啦, 廢事被起底

仲有古仔超級好人

其實仲有好多但有啲怕自爆。不了
因為工作關係,成日會訪問藝人同幫藝人拍MV
男最好一定係張繼聰,女一定係胡定欣
最假係高海寧
有次同農夫一齊去廁所
廁所有三個尿兜,我企中間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞