一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
見過陳奕迅

電梯相遇

佢上我落想影相都無機會
同Taylor Swift撘枱
中學雞放假做咖茄哩啡同過黎明拍戲 真人幾nice感覺冇乜架子 其實大個啲嘅茄同佢搭嗲佢都會應,但係就冇點理我地班中學雞 其實係我地唔夠膽搭佢嗲 影吓相嗰啲就完全冇問題
同過callstar同台唱咗兩首歌 好耐之前嘅事識我勿相認
喺球場見到杜德偉先生,不過條友好寸,叫佢杜生都唔啋人。
細個係茶樓飲茶,間茶樓唔記得搞緊咩event

大廳full晒,支客安排我地坐麻雀房入面d位

我等d野食黎果陣 ,好地地坐係度打Game Boy

無端端有一team人衝入黎,仲有記者

個姐姐問我 "小朋友!想唔想同高哥哥影相呀?"

因為我打機打得好肉緊,仲記得係玩緊Rockman EXE唔知邊集,只係回左句 "唔駛……"

跟住成場靜晒,仲見到高釣賢o左嘴咁企係我面前

btw聽講佢係香港好耐冇出現,但好似係大陸發左達????
同宋禮踢波
羅莽 同佢過左兩招
俾佢用凌厲嘅眼神打到入撚左廠
奉勸各位巴絲見到羅莽本人要小心
羅莽 同佢過左兩招

信你一成
認真!幫女明星度過身著過衫!
同supper moments 全隊合照
踢波見到杜德偉 嗌佢幾次杜生都唔理我

等左好耐
同過幾個韓星近接觸過 twice 少時 ikon......
有興趣我就繼續講

講你就講啦
羅莽 同佢過左兩招

信你一成

好明顯你冇睇過羅莽360
同stephy一齊打排波
同過幾個韓星近接觸過 twice 少時 ikon......
有興趣我就繼續講

講你就講啦

咪係 唔撚講入嚟做乜鳩
吳震宇
當年做sale service 過佢

E-kids 小學雞年代
商場活動簽名會
攞簽名
之後完左行商場撞到佢地
同佢地打左聲招呼
同supper moment sunny合唱過
無視中攞咗佢電話
威尼斯人近面撞到皆大歡喜
中出過連公廁
陳柏宇
電視睇唔覺特別靚仔
但真人見到會覺得特別好睇 好吸引
以前返production house炒散
余詩曼嚟我個影相booth試用
好撚臭西格
細個係茶樓飲茶,間茶樓唔記得搞緊咩event

大廳full晒,支客安排我地坐麻雀房入面d位

我等d野食黎果陣 ,好地地坐係度打Game Boy

無端端有一team人衝入黎,仲有記者

個姐姐問我 "小朋友!想唔想同高哥哥影相呀?"

因為我打機打得好肉緊,仲記得係玩緊Rockman EXE唔知邊集,只係回左句 "唔駛……"

跟住成場靜晒,仲見到高釣賢o左嘴咁企係我面前

btw聽講佢係香港好耐冇出現,但好似係大陸發左達????

同關家姐唱k食飯
大把人近距離接觸過 問黎多餘
馬鞍山見過林保怡

林保怡成日都係馬鞍山出現 有時著到成個阿叔咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞