一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
我呢就住上水既
咁大家都知,洪金寶其實都住上水
我係上水行街買餸,成日都見到佢
佢一入街市呢,啲街市佬就大哥前大哥後咁
所以佢好難無人唔認出既

咁有一次,我係間餐廳,叫小廚既食緊飯
玩玩下電話呢
突然間就有個超級大肥佬坐左落黎我卡位對面
成張枱震左一下
我心諗邊個死肥佬咁惡啊
一枱頭就見到洪金寶坐左係到
我同佢對望左一秒...

我就唔敢再望,快快趣食完走人算...

Btw, 佢一個人,點左兩個小菜,兩碗白飯,食哂
Twice vcity活動
幾年前工作同imagine dragon主音傾過幾句

more
前幾日搭港鐵 企左係蘇韻姿(愛回家個熊心如)側邊
達哥算唔算
上年動漫節我咁啱人群中同佢面對面走近,果陣成班人跟住佢,同佢對望左眼之後握左下手打左聲招呼
平時睇落好高但其實都係米七咁上下

我係灣仔條天橋都撞過達哥一次,佢下盤好撚瘦

你行下觀塘廣場機鋪,佢成日流連
健身室

新影帝,早幾年仲霉霉地果時

普通人一個,普通到幾乎認唔出

冇乜表情自己縮埋一邊操野,亦冇人撩佢
坐西鐵望下對面個廢老
原來係講呢D 望左好耐先確定係佢

仲有次係深水埗 行過間相機鋪見到發哥出黎 笑笑口迎面行過黎
捕獲成功

好葡萄見到發哥真人
坪洲定唔知乜鬼離島見過 漿

啱啱出道果期,未上宇宙

佢拍緊片,個人好好好細粒,但

幾好樣(果陣)
港星應該係比比鳥,開波前係更衣室撞到
Leonardo DiCarpio 搭電梯前我一級
仲要見到其他人攞哂電話出嚟影先知佢係邊個
七一遊行 行行下見到蘇玉華
美斯

果陣佢跟巴塞係大陸踢表演賽嚟咗香港玩幾日,係海運見到佢同班friend一齊

係sun arcade 轉緊灣入隧道,當時同女友傾緊計無留意,立眼迎面左手撞到個好面善嘅女人半邊身,個女人好趕地去左去,轉頭我女友同我講係沈大師黎。
諗返都扯扯地
Big Bang , twice, 少女時代, 防彈少年團 (明星護送)...等等
想知再講ps:係機場返工

Twice more

頭兩隊 more

有冇護送過infinite???more
同方力申合唱自欺欺人

你係傅穎?
同發哥係街口轉角位相遇
唐寧
我老母同佢老母識
細細個去過佢屋企玩不過佢唔係屋企
陳柏宇 番工撞到佢 同佢握手
勁nice勁好人冇架子

有冇扯旗
做茶記pt
見到金剛黎食野
啲廣東話講得幾岩音 唔似平時做show

電視果d扮出黎
真人不知幾流利
係黃埔見過陳國邦
細個係自己住果又同媽媽見過八兩金,我媽媽仲係到同佢傾左陣計
糖妹 中學有d公益活動 叫左我出去咩起佢 成對奶壓落黎
之前做機場,禁區一部升降機入面得3個人,其中有個人勁似周杰倫。心諗,周杰倫應該唔會咁causal咁樣行,應該會係成班人跟住佢

屌後尾先知真係周杰倫嚟
同胡諾言住村屋樓上樓下 有時會傾下計
係旺角見過heidi 同aka
Heidi真係好似街邊mk妹
如果唔係認到aka真係認唔到Heidi
Btw2個都幾高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞