一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
同羅志祥攬過兩次

妖,入sfc完全係黑歷史,抱抱影相乜鬼都6/7張
完全唔想提起同佢有過d咩近距離接觸
玩過太妍對
果陣做後台

咪撚吹啦
上次去完澳門搭船翻上環
一落船見到陳智燊 真人好高好nice
之後就影左張相
以前成日撞到陳浩民
間中傾幾句
試過搭地鐵坐八兩金隔離

嚇撚死咩
踢波見到杜德偉 嗌佢幾次杜生都唔理我
工作上每年mama都會同唔同韓星0距離接觸,見到冇乜感覺
細個梁朝偉抱住我影相
返pt見過黃伊汶同佢老公,女既戴住副超,個時佢仲大緊肚
中學同eason握手同佢講我日日聽佢既歌
達哥算唔算
上年動漫節我咁啱人群中同佢面對面走近,果陣成班人跟住佢,同佢對望左眼之後握左下手打左聲招呼
平時睇落好高但其實都係米七咁上下

我係灣仔條天橋都撞過達哥一次,佢下盤好撚瘦
同女神一齊搵過Supper moment Sunny影相
錯手抬走左吳鎮宇件行李
女優算唔算
Julia 皮膚好差但真係好撚大波
成對波擲落我隻手到
早排興玩pokemon係海港城見到黃賓穎, 佢又係度捉緊精靈,當時都幾多人,有無巴打當時都係度 真人其實幾靚
同吳彥祖傾過計

這些機會
入機場追禁區
余文樂 食華嫂見過4-5次 觀塘朗屏都撞過 最近距離果次係坐我斜對面 伸手對面就掂到果隻近

Btw 試過晏畫係商台大堂坐左半個鐘 商台部分人都見過晒 林德信真人唔高 170 但個樣幾charm 都叫有禮貌既 我唔識剩係眼神接觸都同我點頭say hi

余文樂
去new york旅行見過Justin Bieber
早排興玩pokemon係海港城見到黃賓穎, 佢又係度捉緊精靈,當時都幾多人,有無巴打當時都係度 真人其實幾靚

叫佢洗個頭 佢就知佢真面目
仲話靚?
靚係靚既 不過係印傭黎講

叫佢洗個頭 就知佢真面目
仲話靚?

叫佢洗個頭 就知佢真面目
仲話靚?

梁詠琪
有次搭完飛機返到香港等攞行李嗰陣 唔小心向後行果陣踩到佢 真人好nice好高 仲同我講唔緊要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞