一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
踩單車見過麥基同個鬼佬一齊跑吐露港
朱千雪坐我對面一齊食元氣
細個比朝偉抱過
2004陳冠希問路 心諗呢個ABC咁靚仔嘅 答完佢 先驚覺佢係Edison
咁上下年份 余文樂 去屋企人度食團年某元朗屋苑Shuttle 坐我隔離
夏蕙BB 酒店 我拉門佢堆門(玻璃) 真心嚇死我
飛機見到梁朝偉
親戚開視像 見到鏡頭入面係崔始源
係中環hmv/coach嗰邊
過緊細馬路,等緊前面架車過
見到黑色七人車牌係JUNO
一望上去透過黑色窗隱若見後面乘客位有個戴黑超既光頭佬
load左陣先知係佢

係中環lkf威靈頓街間7仔買野飲見到蔡思達拍戲
啲工作人員圍哂係出面阻住哂
我堅持入去拎枝野飲先
點知蔡思達係入面 好黑好高
利申矮
揸uber車過音音姐
細個同肥媽合照比佢對波壓住個頭
利申個陣7,8歲
同Gfriend 個sowon 傾過計
最紅果期既棒棒堂,果陣佢地黎香港係商場表演,之後表演完係後門走。我咁岩係廁所出黎,撞到王子,不過我果陣唔知邊個而且冇追過呢隊野。 就直行直過後尾先知係棒棒堂。
早2年暑假做救生員,成日見邱淑貞個大女落gym room跳舞

工作關係都同過見過好多明星,合照過就唔講啦,吹過水嘅有鮑姐,麥明詩,bob,關智斌,秦煌,莊思敏,Stephy,馬志威,Juno,細細粒(好好人,其實佢幾可愛)

深刻啲嘅有次開工因為某啲原因,馬志威要深情咁望住我彈吉他唱情歌
深刻啲嘅有次開工因為某啲原因,馬志威要深情咁望住我彈吉他唱情歌

利申 巴
佢一路唱我一路偷笑最後佢笑住唱
去大坂睇one ok rock喺アリナ位同Taka握手

這些機會
同JB 同一間club 玩過

香港?
睇戲買熱狗果時見到發哥
很nice 叫佢發哥 仲對住我微笑
同nictsui一齊沖涼
以前喺廁所同陳冠希用隔離尿兜
同馬德鐘,王喜打過波
張學友
以前有fd幫佢打工,拎左2隻碟去搵佢簽名 同埋有次去hifi試聽會佢突然彈左出黎幾分鐘

張敬軒
岩岩買完佢隻碟就商場見到佢,比左隻碟佢簽名,佢問我咩名之後話我個名勁呀

恭碩良
果次佢岩岩出左碟去hmv睇有冇人買佢碟,我真係去買既佢就出黎同我隻碟簽名又送左張poster同tee比我,又話我個名正

Swing
同佢地食過飯

陳綺貞
銅鑼灣見到佢行街,非常nice

張震嶽
係台灣711見到佢去買咖啡,街坊裝都勁型

睇show間中都見到黃耀明,有次佢撳住部lift等我

返工見過蘇志威同林曉峰,2個都on99咁

住過唔震乳隔離,成日執狗返黎養,玩一排又dum返d狗出街,但d狗唔會走仲係佢屋企附近又周圍痾屎,但佢就唔會再理d狗

體育世界Wendy,住附近,成日亂泊人地d車位,仲話我唔知個車位係你架喎
2000年果陣謝霆鋒響隔離條隊果緊海關~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞