一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
細個同阿媽去聽脫髮講座
啲搞手請咗夏雨過嚟做代言人
一嚟到佢就嚟手除咗個假髮
話睇吓佢用咗個product之後啲頭髮長咗幾多
同少時sunny打街霸
查過果時係少女時代香港演唱會
果時未係少時fan
我果時同平時一樣坐喺度打
突然有人挑我機
贏咗兩局然之後連輸三局
我唔憤氣入錢再打過
連輸三局
然之後聽到句韓文 打算走
我就好奇睇吓嗰個係咩人
見到有個好靚嘅女仔坐咗係我對面
我又唔知佢係邊個
我都眼定定咁樣望住佢走
之後先知道佢係Sunny

攝影師,影過好多星
鏡頭背後會傾計

陳瀅真係好正
同林敏聰一齊同枱食過飯
向古天樂杜_峯隔離枱食飯
問過陳豪拎簽名
比王祖藍問我食咩大咁高
Serve過万刀甲
暫時係記得咁多
搭過洪永城搏頭 真係好有王子feel
係tvb廠個到見到馬子仁 好靚仔都幾高
返工個陣沈卓盈過黎買野 好有禮貌 佢戴住副黑超 素顏 皮膚幾好 好白 又高
楊秀惠都有過黎買野 佢個陣係同幾個frd行街嘅 感覺佢無乜架子 真人好靚女
見過孫慧雪係我面前經過 好有氣質 不過唔算好靚 同太厚粉喇
過馬路個陣見到佢啲助手(?)送鄭欣宜上車 欣宜上左車之後啲助手唔知講咩 總之係講啲關心佢嘅野 之後欣宜就好warm咁講好啦好啦 我會架喇 之後就大家同大家講byebye 雖然係短短一分鐘 但我feel到欣宜其實都幾好人 同啲助手嘅感情好好咁
撞過莊思敏幾次 2次係cwb 1次係bigbang個演唱會
佢好高 其實我覺得佢幾有型 唔明點解咁多人唔中意佢
係bigbang個concert 佢去完廁所返返入黎 我聽到附近啲人話 嗱 都話係莊思敏黎 莊思敏聽到 就笑笑口話 係呀
見到岑麗香同佢老公拖住手行街 好sweet
佢真係幾有氣質 同好瘦! 真人靚好多
個陣見到好多人都望住佢

你就好啦,見過洪永城
我家姐係吳若希
睇五月天怪獸嗰套逆轉勝佢嚟謝票,仲要第一行
咁樣算唔算
周潤發,係學校附近見到,仲影埋相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞