一人一次同明星嘅最近距離接觸

883 回覆
22 Like 6 Dislike
接機,見到阿古路係我2-3呎前面,如果果陣叫佢影相,簽名人應該肯,但我呆左
接機,見到阿古路係我2-3呎前面,如果果陣叫佢影相,簽名,佢應該肯,但我呆左
好耐之前萬麗酒店下面個商場食野
食食下見到劉青雲兩公婆入黎
就坐係隔離檯
有班口賤阿叔係另一邊大大聲討論
賤a:郭藹明幾廿歲都幾正
賤b:你老味咪又係雞
賤c:係囉,以前咪又係要陪老闆訓
青雲個樣嬲到出煙
d人真係好撚仆街

好撚賤
明星有時真係慘 踩到上心口都冇得還口

班阿叔好無品

屌 有啲人口痕
特登係人面前問:邊撚個黎/下,明星黎架
同上鏡差咁遠嘅....
好撚狗
同江若琳 馬神 山聰 拍過戲
靚妹同我住同一座
去過supper之前個band房 佢地執緊野搬band房都唔好意思煩佢地
去旅行近距離見到彭于晏
佢對著我微笑

勁型

仲有幫kolor supper set過amp
好耐之前萬麗酒店下面個商場食野
食食下見到劉青雲兩公婆入黎
就坐係隔離檯
有班口賤阿叔係另一邊大大聲討論
賤a:郭藹明幾廿歲都幾正
賤b:你老味咪又係雞
賤c:係囉,以前咪又係要陪老闆訓
青雲個樣嬲到出煙
d人真係好撚仆街

好撚賤
明星有時真係慘 踩到上心口都冇得還口

班阿叔好無品

屌 有啲人口痕
特登係人面前問:邊撚個黎/下,明星黎架
同上鏡差咁遠嘅....
好撚狗

班廢中廢老就係咁賤
同馬德鍾握過手 真人幾大隻又幾型
返餐廳serve顧紀筠 keep得好好
又見過蒙嘉惠
細個係m記見過陳浩民同林保怡係隔離條隊
直頭講野就鍾嘉欣 & 鄭子誠 淇淇
果陣做會所 鍾嘉欣住上面
有日佢落黎游水要買飛 有幸serve到佢
其實幾nice 真人幾高同瘦 把聲都係咁雞仔聲

早兩年番某間已執書店
負責幾個section
鄭子誠就影緊啲書嘅內容 我去制止 止完先發現把聲咁似音樂情人 仆街喇我會唔會俾佢陰謀害死
結果果日佢買左本書 第二日再黎買左個air pillow 而我都健在

淇淇係過黎問書list 成個list隊埋黎叫我check 其實都nice ge 傾左幾句計 我地鋪頭乜都無就無再傾了 真係有成米八咁高 不過見唔到卡士蘭

其實仲有見過王苑之couple拍拖 雷頌德浮誇衣著行鋪頭
係日本食燒肉後邊枱係何雁詩
係新都會同羅仲謙擦身而過, 行過左先認得佢
去食school food隔離枱係陳芷青

有冇傾下Drama?
另外諗起我家姐去睇2014 bruno mars演唱會
佢拎住支打氣棒好high係咁fing 扑左前面個高妹好多野 最後個高妹頂唔順行開左
原來係公廁雅
跑山果陣見過發哥
讀書搞SINGCON請過周柏豪、鍾舒漫(扶過上台,好高腿好粗)、鄭融(真係好矮)
搞活動嘉賓係藍奕邦握過下手

義工活動請過草猛
起九龍城同陳豪貼身已過
佢個陣拍緊點解阿sir係阿sir
荃灣neway見到万刀甲佢剛剛去完廁所
扑過
同呀姐影過相
試過老豆係高速公路渣車
見到bosco渣紅色跑車係隔離
跟住我地同佢揮手 佢又向我地揮一揮手

好型咁
有條矮仔叫何炅响大陸好紅,我响倫敦見到佢諗住大家都係唐人就同佢影張相,點知佢話自己冇化妝拒絕我。佢同另外一條女主持叫謝忻一齊,兩個都一米六。
去旅行近距離見到彭于晏
佢對著我微笑

勁型

屌,我係男仔,我都覺得彭于晏好靚仔好型,又高
前幾日搭港鐵 企左係蘇韻姿(愛回家個熊心如)側邊

面對面 梁朝偉 互相微笑點頭

人生無憾

有次喺中環等人,燈位有架黑色車停喺度,望入去條女好似幾靚,雖然老咗啲,睇真啲原來係劉嘉玲,佢仲對我點頭微笑,隔離個司機托住個頭,嗰對憂鬱嘅眼神,真係男人都被佢電親
觀塘見過萬2蚊無化妝街坊look
同柏宇搭膊頭
吧枱坐河國榮隔離,全程黑口黑面
排隊買嘢食排係唐詩詠後面 真人靚到不得了
攬過衛蘭
利申:真絲

失戀的意義好好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞