【英國】英國工作討論區 III

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
男朋友唔係屋企 屋企冇餸食乜好

原本諗住係餐廳食 但係兩個鐘前突然冇gas 連生意都做唔到

牛羊快熟

冇啦 做埋呢兩枱都唔做 廚房都收緊野

咁早?

都冇gas點做生意

sor 睇漏
G gen 白金
可以開始打HZD
又要返工屌
想問下有冇accounting 嘅巴絲打係到做? 係三大讀緊account想了解下呢到嘅行情

推一推

英國D U大把人讀A&F 呢類subject wor
再加上冇passport既話越黎越難留到係英國

姐係行accounting/internal audit呢啲好難搵工?
我本身諗緊grad左入big4儲4,5年經驗之後tier5入黎睇下有冇得轉tier2

會計人 做開FP&A第時期望公司internal transfer去英國 BC撚
男朋友唔係屋企 屋企冇餸食乜好

原本諗住係餐廳食 但係兩個鐘前突然冇gas 連生意都做唔到

牛羊快熟

冇啦 做埋呢兩枱都唔做 廚房都收緊野

自己煮?
再唔係take away

諗住去買ready meal算

小個人唔係易煮d咩

少個人先麻煩 煮得多又食唔哂
最重要係冇動力煮
想問下有冇accounting 嘅巴絲打係到做? 係三大讀緊account想了解下呢到嘅行情

推一推

姐係行accounting/internal audit呢啲好難搵工?
我本身諗緊grad左入big4儲4,5年經驗之後tier5入黎睇下有冇得轉tier2

會計人 做開FP&A第時期望公司internal transfer去英國 BC撚

巴打有passpoet易轉好多

而家世界各地都唔缺會計早知就讀N展

推一推

巴打有passport易轉好多

而家世界各地都唔缺會計早知就讀N展

自膠
又要返工
好眼訓
又要返工
好眼訓

又要返工
好眼訓

想問下大家有無group
岩岩到英國 人生路不熟 有無咩可以介紹下飲飲食食 or 巴打meet up 9 吹分享工作壓力都ok

係呢到9噏咪可以
早晨
岩岩到英國 人生路不熟 有無咩可以介紹下飲飲食食 or 巴打meet up 9 吹分享工作壓力都ok

係呢到9噏咪可以

早晨 jet lag 7點已起身

我六點多啲就起身啦

係呢到9噏咪可以

早晨 jet lag 7點已起身

要返工無得唔起
成班90後廢青
早少少起身都要生要死咁
睇下我 幾咁上進
成班90後廢青
早少少起身都要生要死咁
睇下我 幾咁上進

好今晚推爆佢!
好今晚日推爆佢!
早晨 好眼訓
成班90後廢青
早少少起身都要生要死咁
睇下我 幾咁上進

sleep is for the weak
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞