【英國】英國工作討論區 III

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
岩岩架train係我面前開走好灰
好彩下班個train manager比我地上
仲撞到幾個同道中人

買咗advance?

係啊 要我比single off peak成£60 好彩唔洗

點解唔駛嘅?

weekend有人check架咩

見過幾次都係weekend check
召喚所有有興趣睇Mew 既巴絲
想問下有冇accounting 嘅巴絲打係到做? 係三大讀緊account想了解下呢到嘅行情
去英國working holiday難度大唔大?
未一個人出過國
BTW, 我遲d好有可能搬去manchester. 想認識下住係當地既朋友, 歡迎住係manchester既師兄可以加我telegram: watermirrorsensei 當做個朋友, 如果你對美國既生活有興趣, 我應該都可以解答你既問題
BTW, 我遲d好有可能搬去manchester. 想認識下住係當地既朋友, 歡迎住係manchester既師兄可以加我telegram: watermirrorsensei 當做個朋友, 如果你對美國既生活有興趣, 我應該都可以解答你既問題

from trump to may

其實唔係住係manchester既都可以既

from trump to may

其實唔係住係manchester既都可以既

到底us-> uk定 hk->uk分別大d

雖然未去過UK, 但我幾肯定us-> uk分別大d
一個地方夠大, 所有野都會變得好唔同
岩岩架train係我面前開走好灰
好彩下班個train manager比我地上
仲撞到幾個同道中人

買咗advance?

係啊 要我比single off peak成£60 好彩唔洗

點解唔駛嘅?

因為town塞車 咁岩呢架車冇乜人 又有幾個同行都係咁
所以train manager比我地坐
今日咁靜
今日咁靜

呢兩日都好靜
今日咁靜

呢兩日都好靜

召喚所有有興趣睇Mew 既巴絲

夢夢?

band
今日咁靜

呢兩日都好靜

唔好比佢沉下去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞