【英國】英國工作討論區 III

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
BTW, 我遲d好有可能搬去manchester. 想認識下住係當地既朋友, 歡迎住係manchester既師兄可以加我telegram: watermirrorsensei 當做個朋友, 如果你對美國既生活有興趣, 我應該都可以解答你既問題

from trump to may

其實唔係住係manchester既都可以既

到底us-> uk定 hk->uk分別大d

雖然未去過UK, 但我幾肯定us-> uk分別大d
一個地方夠大, 所有野都會變得好唔同

US which city?

bay area
去英國working holiday難度大唔大?
未一個人出過國

bno?

特區

i mean一個人生存難度有幾大
裙腳仔
今日咁靜

呢兩日都好靜

扮工post 黎
將就下
未一個人出過國

bno?

特區

裙腳仔

特區護照搞tier5
本身就有難度
未一個人出過國

bno?

特區

裙腳仔

特區護照搞tier5
本身就有難度

how abt ireland

治安點
hi
有冇英國律師喺度
未一個人出過國

bno?

特區

裙腳仔

正常人生存就唔難
不過你連踏出呢步既勇氣都冇就不如同阿媽黎個旅行算
新嚟報到 有無喺到畢業嘅藥劑師而家係英國做嘢 前路茫茫啊
新嚟報到 有無喺到畢業嘅藥劑師而家係英國做嘢 前路茫茫啊

仲要人咩
週日留名
想問下有冇accounting 嘅巴絲打係到做? 係三大讀緊account想了解下呢到嘅行情

推一推
想問下有冇accounting 嘅巴絲打係到做? 係三大讀緊account想了解下呢到嘅行情

推一推

英國D U大把人讀A&F 呢類subject wor
再加上冇passport既話越黎越難留到係英國

推一推

英國D U大把人讀A&F 呢類subject wor
再加上冇passport既話越黎越難留到係英國

姐係行accounting/internal audit呢啲好難搵工?
我本身諗緊grad左入big4儲4,5年經驗之後tier5入黎睇下有冇得轉tier2

頭先睇左
hi

頭先睇左

Same
£4 2D

頭先睇左

Same
£4 2D

咁平

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞