入黎分享下你睇過覺得好勁既中醫

716 回覆
47 Like 3 Dislike
陳通
在此奉勸大家,搵中醫一定要同佢講要飲片(煎藥),唔好要藥粉or沖劑 因為藥效只有煲藥既一半!就算屋企冇瓦煲,寧願用不銹鋼煲搞掂都唔要藥粉

咁又冇差到得番一半
個問題係藥粉比飲片貴,私人診所開藥粉,開得好少份量比你

巴打有冇試勻飲片同藥粉兩樣先
我自己就覺得差得遠,仲要藥粉再貴一截
睇開果個間唔中會撞到肥仔聰

由細到大都有嚴重鼻敏感
一轉天氣就要攞住卷廁紙出街果種
睇左依個中醫師之後好快就斷左尾
宜家注意返身體就無事

試過打完J去睇佢
一把脈就咁望住我叫我早D訓唔好搞咁多野
果下心虛到好尷尬

有無名呀?

油麻地
條友瀨過野上過報紙
拉麵鋪個黎樓上

我係一個唔識黎m嘅人 成20歲都未有m岀
我個病會搞到不育或者生瘤所以一定要睇醫生
試過西醫啲藥食到我嘔同勁頭暈先得少少m,仲要啲藥係逼我嘅身體黎m,而唔係搞翻好我個身體先黎m
然後呢一年都有keep住睇中醫,每星期一次,需然未完全好翻,但都好過之前,依家會不定期黎m 我已經好開心 身體仲冇之前咁虛弱,之後會繼續調理身體,食到好為止

利申:個中醫係我之前中學啊sir,退休轉做中醫,我先咁放心交俾佢

可唔可以講埋個名??我都有類似嘅問題

由細到大都有嚴重鼻敏感
宜家注意返身體就無事

試過打完J去睇佢
果下心虛到好尷尬

有無名呀?

油麻地
條友瀨過野上過報紙
拉麵鋪個黎樓上

瀨過d咩野
之前塊面好撚多暗瘡,多到爛面咁
睇左3~4個禮拜中醫食左幾劑藥之後好得7788
真係好撚勁

求介紹

由細到大都有嚴重鼻敏感
宜家注意返身體就無事

試過打完J去睇佢
果下心虛到好尷尬

有無名呀?

油麻地
條友瀨過野上過報紙
拉麵鋪個黎樓上

瀨過d咩野

睇開旺角一間女中醫
開藥粉但都好勁,大部分時間飲兩劑好,最近重病飲左5劑好
Between 好多人搵佢睇皮膚(見好多男女上去做facial)
睇開旺角一間女中醫
Between 好多人搵佢睇皮膚(見好多男女上去做facial)

價錢唔貴

由細到大都有嚴重鼻敏感
宜家注意返身體就無事

試過打完J去睇佢
果下心虛到好尷尬

有無名呀?

油麻地
條友瀨過野上過報紙
拉麵鋪個黎樓上

瀨過d咩野

咁即係邊個
睇開旺角一間女中醫

價錢唔貴

對d奇難雜症有無得睇
想睇皮膚
求推介

由細到大都有嚴重鼻敏感
宜家注意返身體就無事

試過打完J去睇佢
果下心虛到好尷尬

有無名呀?

油麻地
條友瀨過野上過報紙
拉麵鋪個黎樓上

瀨過d咩野

表列中醫

由細到大都有嚴重鼻敏感
宜家注意返身體就無事

試過打完J去睇佢
果下心虛到好尷尬

有無名呀?

油麻地
條友瀨過野上過報紙
拉麵鋪個黎樓上

瀨過d咩野

求名
我係一個唔識黎m嘅人 成20歲都未有m岀
我個病會搞到不育或者生瘤所以一定要睇醫生
試過西醫啲藥食到我嘔同勁頭暈先得少少m,仲要啲藥係逼我嘅身體黎m,而唔係搞翻好我個身體先黎m
然後呢一年都有keep住睇中醫,每星期一次,需然未完全好翻,但都好過之前,依家會不定期黎m 我已經好開心 身體仲冇之前咁虛弱,之後會繼續調理身體,食到好為止

利申:個中醫係我之前中學啊sir,退休轉做中醫,我先咁放心交俾佢

可唔可以講埋個名??我都有類似嘅問題

[member]可唔可以比埋我
https://t.me/Usernameab/member]

可唔可以比埋我
https://t.me/Usernameab

你係女人咩?
濕疹 睇邊個好
睇開旺角一間女中醫

咩名 濕疹work?
睇開旺角一間女中醫

咩名 濕疹work?

我都想睇
睇開旺角一間女中醫

求介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞