入黎分享下你睇過覺得好勁既中醫

716 回覆
47 Like 3 Dislike
巴打想睇咩症啊?同埋住邊區
有個網叫「中醫在線」,跟佢黎搵中醫我覺得都算係可信既
不過如果係啲少見啲既病(長期病、失眠等等)就真係要有料既中醫~

日頭成日去toilet 夜晚訓左又沒事 睇過好多中西醫都沒用又搵唔到原因 極困擾,真係好需要一個有醫德同醫術既中醫 唔想再哂錢盲目再去搵個睇

巴打使唔使試下我睇緊果個,佢把脈都幾勁
我失眠好犀利,但我都覺得佢睇得幾好
你有意就留tg我搵你啦

Abc0816
兩年胃氣脹 有咩中醫推薦
近排感冒左兩星期,睇左兩次西醫,睇唔好,再係尖沙咀睇左次,好貴,一星期藥連診金1400蚊,岩岩食完一星期藥仲未好
有次感冒,睇中醫
佢望一望我個樣,再把一把脈。跟住話「後生仔,玩咁多果d冇益,影響你發育同樣貌。因為你玩太多,身體差,自然風寒入體。我開濟藥你補補佢,戒玩住一星期啦。」

玩既意思係打J?
睇開果個間唔中會撞到肥仔聰

由細到大都有嚴重鼻敏感
一轉天氣就要攞住卷廁紙出街果種
睇左依個中醫師之後好快就斷左尾
宜家注意返身體就無事

試過打完J去睇佢
一把脈就咁望住我叫我早D訓唔好搞咁多野
果下心虛到好尷尬

有無名呀?
有冇巴絲睇過胃脹頭暈可以推介吓
困擾咗我好耐
以前唔信中醫

但有年工展會有果D免費把脈、就去試下
點知個大陸呀叔講中我有咩病同症狀,幾多歲
神醫

點知之後睇過幾個中醫,有出名既
無人講到我個病

隱世神醫可遇不可求
睇開果個間唔中會撞到肥仔聰

由細到大都有嚴重鼻敏感
一轉天氣就要攞住卷廁紙出街果種
睇左依個中醫師之後好快就斷左尾
宜家注意返身體就無事

試過打完J去睇佢
一把脈就咁望住我叫我早D訓唔好搞咁多野
果下心虛到好尷尬

有無名呀?

油麻地
條友瀨過野上過報紙
拉麵鋪個黎樓上
有冇神醫係醫好人塊面?我塊面周不時都冇暗蒼想清好佢,皮膚靚啲
有冇神醫係醫好人塊面?我塊面周不時都冇暗蒼想清好佢,皮膚靚啲

有暗蒼先岩
繼續推
近排感冒左兩星期,睇左兩次西醫,睇唔好,再係尖沙咀睇左次,好貴,一星期藥連診金1400蚊,岩岩食完一星期藥仲未好

中醫都唔平😭
最新元朗大馬路有個, 本身女朋友無胃口想嘔, 睇完話胃唔好食左幾劑藥.

好番晒但意外係之前有便袐問題完全KO.
之前塊面好撚多暗瘡,多到爛面咁
睇左3~4個禮拜中醫食左幾劑藥之後好得7788
真係好撚勁
真係好撚勁

求介紹
真係好撚勁

求介紹

x2
做咩叫人睇巫醫
Lm
大埔中心廣場有一個又係把一把脈已經可以講到你9成問題
不過睇一次連藥費起碼6,700
仲好賺過西醫

邊間
hyde有冇醫返高你
大埔中心廣場有一個又係把一把脈已經可以講到你9成問題
不過睇一次連藥費起碼6,700
仲好賺過西醫

邊間

巴打個間應該係晉x中醫診所
有無人睇開醫免疫力失調嘅中醫係勁,推介下
For長期病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞