入黎分享下你睇過覺得好勁既中醫

716 回覆
47 Like 3 Dislike
求睇暗瘡同鼻敏感既醫生
上面有個係葵芳既遲醫師係唔係要熟人介紹先睇到
有冇巴打可以幫幫手

女朋友好易肚痛/胃痛+肚痾
睇過西醫專科都搵唔到源頭
求推介
最新元朗大馬路有個, 本身女朋友無胃口想嘔, 睇完話胃唔好食左幾劑藥.

好番晒但意外係之前有便袐問題完全KO.

大馬路邊度?
求睇暗瘡同鼻敏感既醫生
有冇巴打可以幫幫手

巴打add咗你沒覆
有冇巴打分享骨科神醫
小弟好怕凍 尤其係膝頭
溫度一低 膝關節就會赤赤痛
Jj插地求神醫一位
有冇人試過中醫醫好紅斑狼瘡
求睇暗瘡同鼻敏感既醫生
有冇巴打可以幫幫手

巴打add咗你沒覆

覆左你 個tg 虧虧地
唔知係咪返工壓力大
我細妹話我有少少m字額
仲有我成日面青口唇白
做野果時好似訓極唔夠咁
求巴絲推薦中醫
搵個好中醫真係好難
有冇好既中醫推介 for 月經不調?
華佗
有冇好既中醫係藥粉?
成日唔係屋企唔方便
寧願食多幾次
有冇好既中醫係藥粉?
成日唔係屋企唔方便
寧願食多幾次

睇咩病
求推介
家母話頭暈,成個人感覺好飄,感覺行路腳浮浮行唔到直線
情況已經接近成年,有睇過政府醫院既西醫好多檢查都做過哂搵唔到原因
依家成日都話飄到好辛苦好暈,前排有親人過世,個排佢叫個位親人既名問佢悶唔悶叫佢帶埋佢走,有時又話好辛苦又查唔到原因,寧願真係有事快d無痛苦

做仔女既聽到真係好唔開心又好無奈

想問下有無合適既中醫可以介紹搵到原因

希望唔好太貴
sorry 知好長
馬草龍
有巴絲試過
我都想搵個中醫繼尾

我睇過一年都無好轉
個中醫又串
嘥晒d錢仲要醫唔好個吓真係想死
想知屯天元有無醫濕疹嘅中醫推介?
樓主搵咗咁耐中醫都未有改善?

都唔知邊個好,所以都未去睇,唉

日山
巴打你會唔會係心悸?因為你話控制唔到心跳好快,成日去廁所都有機會係緊張既表現
脾胃果啲好唔好?個人平時易唔易攰?
非專業意見,不過想睇下幫唔幫到巴打

我都比呢個怪病影響日常生活
西醫冇用,中醫冇用
你有方法幫到我?

巴打你情況係點

長期有恐慌感同心悸、一時亢奮失眠、一時又嗜睡全身無力、標汗、重覆地焦慮、個腦一諗野心跳就好大力、經常feel到血上唔到頭部,特別係坐低再起返身果時,間中會手震

唔發作生活完全正常有活力,一發作覺得自己會猝死,要食西藥舒緩,但食完好眼訓

我以前都係。我係對身體有些少變化就會覺得恐懼 同你一樣的狀況出曬來
例如做少少運動心跳快少少就會開始恐懼。最後我個心理病就係要靠自己 我開始說服自己依d係正常我情況 再加上強制自己去生活得更放鬆開心咁。
依家情況已經好左好多 至少幾個月先有一兩刻係咁 跟住又好快平服返。
心病還需心藥醫。食藥醫生理病真係唔多建議,因為會依賴左藥,搞到更加難去醫好。加油呀兄弟
求推介
情況已經接近成年,有睇過政府醫院既西醫好多檢查都做過哂搵唔到原因
依家成日都話飄到好辛苦好暈,前排有親人過世,個排佢叫個位親人既名問佢悶唔悶叫佢帶埋佢走,有時又話好辛苦又查唔到原因,寧願真係有事快d無痛苦

希望唔好太貴
sorry 知好長

師兄頭有問題而且睇極都搵唔到方法醫,可以試下上網搵下顱底骨治療,香港都有幾位治療師做得叻既,呢套治療向外國好出名,不過收費都成800-1200 1次
之前觀塘有個樓上中醫生
睇好左我濕疹!😎
姓區
求推介

希望唔好太貴
sorry 知好長

師兄頭有問題而且睇極都搵唔到方法醫,可以試下上網搵下顱底骨治療,香港都有幾位治療師做得叻既,呢套治療向外國好出名,不過收費都成800-1200 1次

雖然未聽過,不過多謝巴打介紹 搵下資料先
鼻水倒流點搞 ...
毛囊角化症(手,腳),有無好介紹
華佗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞