入黎分享下你睇過覺得好勁既中醫

716 回覆
47 Like 3 Dislike
啱啱試過人生第一次睇中醫。

睇黃雅各,個個都叫佢教授
跪求 骨傷科醫師

以前遇過一個庸醫, 針完我仲衰左

邊個庸醫呀

你咩事先

手麻
有醫生話係頸椎影響

有冇名
醫得好沙頭角都要去

我睇嗰個就掉返轉
佢係西醫黎,不過有時候問完診、check完之後會同我把脈
我估佢係當double check
通常睇一次就可以好返曬
我睇嗰個就掉返轉
佢係西醫黎,不過有時候問完診、check完之後會同我把脈
我估佢係當double check
通常睇一次就可以好返曬

Name plz bro
黄志忠醫師,真心勁 你google下就見到

我最近都諗緊搵唔搵佢試下處理皮膚問題
有冇巴打都試過搵黃志忠醫師?

呢位睇皮膚好勁?
踢波輕微拗柴傷左幾個月,期間仲有踢波,痛到踢唔到波先開始搵西醫骨科睇,睇左五次,打左二次類固醇針洗左七千蚊都攪唔掂,
各位有無骨科可以介紹下啊
韓兼思
細個哮喘睇佢先醫斷尾
不過佢依家年紀大左好似無以前咁靈

呢位睇皮膚好勁?

其實冇聽過人話佢特別勁在睇皮膚 但之前無意左查到都有人讚佢醫術高
我又真係對粒(疑似)粉瘤冇哂辦法 所以先想一試
葉韻姿醫師,果陣唔識用力拉傷條腰骨,烏低身好撚痛,搵左佢針灸,好番,耐唔耐唔識用力又拉傷又會搵佢,難Book 到仆街,book 成個月

31569099,天水圍睇
上面有介紹遲興毅中醫,好似好出名,但依家唔收新症要舊人介紹。有冇人可以俾名同會員no. 我 https://t.me/cjccc3

呢位睇皮膚好勁?

其實冇聽過人話佢特別勁在睇皮膚 但之前無意左查到都有人讚佢醫術高

佢睇腸胃架

呢個黃志忠醫師多唔多人睇?
要唔要打電話book左先?

呢位睇皮膚好勁?

佢睇腸胃架

排長龍架佢間野,你可以去中大睇佢,有得電話預約

佢幾時係中大駐診?
Sor 腸胃問題好需要佢
鄭浩迪, 係大圍新開的
後生仔岩岩讀完博士返嚟
把一把就知,叫你唔好搞咁多野
又知你岩岩大發完脾氣嚟

唔好過份睇title 好多中醫博士唔比學士勁

中醫黎講經驗比學歷重要一千倍,你真係好難搵到一個勁ge後生中醫

博士可以完全在實驗室考返來,尤其係內地讀大學直升上去果啲
以前某大NGO有位博士醫師開頭連睇症都未學過咁款

浸大的

呢位睇皮膚好勁?

佢睇腸胃架

排長龍架佢間野,你可以去中大睇佢,有得電話預約

佢幾時係中大駐診?
Sor 腸胃問題好需要佢

星期一四下午

要唔要中大學生證
毛元迪
係灣仔應診
教授黎 教針灸
想醫濕疹+暗瘡, 有無神醫推介?
跪求皮膚科神醫

頸椎有事 長期偏頭痛
有冇邊個針灸好既中醫推介
最好旺角 小弟住屯門
頸椎有事 長期偏頭痛
有冇邊個針灸好既中醫推介
最好旺角 小弟住屯門

毛元迪
係灣仔應診
教授黎 係大學教針灸
九龍灣附近有冇神中醫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞