入黎分享下你睇過覺得好勁既中醫

716 回覆
47 Like 3 Dislike
上水有一個唔差

上水邊個先得架
唔開名都比D提示

咪係囉 不如唔好講 我屌
鄭浩迪, 係大圍新開的
後生仔岩岩讀完博士返嚟
把一把就知,叫你唔好搞咁多野
又知你岩岩大發完脾氣嚟

唔好過份睇title 好多中醫博士唔比學士勁
鄭浩迪, 係大圍新開的
後生仔岩岩讀完博士返嚟
把一把就知,叫你唔好搞咁多野
又知你岩岩大發完脾氣嚟

唔好過份睇title 好多中醫博士唔比學士勁

中醫黎講經驗比學歷重要一千倍,你真係好難搵到一個勁ge後生中醫

博士可以完全在實驗室考返來,尤其係內地讀大學直升上去果啲
以前某大NGO有位博士醫師開頭連睇症都未學過咁款
跪求皮膚科神醫

我睇果間係九龍灣
女中e黎
我覺得好勁
你唔洗講咩事,佢一打"物"就知你有咩唔舒服

求名

想睇脫髮
以前一轉季就氣管炎,有次睇西醫睇左兩個月都唔好,直頭咳到訓唔到又失埋聲,食西醫又心跳手震
睇中醫食左兩劑藥就訓到,一星期藥就好返
之後轉季睇多兩次就斷左尾
以前一轉季就氣管炎,有次睇西醫睇左兩個月都唔好,直頭咳到訓唔到又失埋聲,食西醫又心跳手震

中醫咩名呀 我想睇脫髮 甩好多
我睇果間係九龍灣
女中e黎
我覺得好勁
你唔洗講咩事,佢一打"物"就知你有咩唔舒服

求名

要煲藥
要約

中醫咩名呀 我想睇脫髮 甩好多

跪求 骨傷科醫師

以前遇過一個庸醫, 針完我仲衰左

邊個庸醫呀
跪求 骨傷科醫師

邊個庸醫呀

你咩事先
黄志忠醫師,真心勁 你google下就見到

我最近都諗緊搵唔搵佢試下處理皮膚問題
有冇巴打都試過搵黃志忠醫師?
跪求 骨傷科醫師

邊個庸醫呀

你咩事先

手麻
有醫生話係頸椎影響

之前皮膚病睇左西醫幾次唔得仲比左好多錢
之後睇左廣華中醫發現個西醫師判錯症
最後用左中醫比嘅藥膏同中藥一個星期好左好多 而家無哂事
之前皮膚病睇左西醫幾次唔得仲比左好多錢
之後睇左廣華中醫發現個西醫師判錯症
最後用左中醫比嘅藥膏同中藥一個星期好左好多 而家無哂事

巴打睇廣華邊位?
胡_流?
跪求 骨傷科醫師

邊個庸醫呀

你咩事先

手麻
有醫生話係頸椎影響

有冇名
醫得好沙頭角都要去

你有無錢先 有我可以介紹一個比你
Tg nevergiveup17
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞