入黎分享下你睇過覺得好勁既中醫

716 回覆
47 Like 3 Dislike
屌,我左睪丸不停陰陰痛或者唔舒服,時好時壞,睇左呢個post 去左搵劉飛鳳,飲完d 藥都唔係好覺有用,唔想盲目試,有冇人推薦d 奇難雜症既中醫?已經睇過西醫,超聲波,驗精驗尿試過哂,話唔係生野

去左港安睇,眼睇,肛探,之前d 超聲波,驗尿,驗精全部做齊,如果係扭蛋會痛到飛起,我病發有一個月了,劉醫師又話少事,4 包藥搞掂

之前睇私家就話附睪炎,開左d 藥比我食,食左一排,都仲係見陰陰痛咪再去港安,佢check 完又話無野,無發炎,開左d 利痛抑我食,一d 用都無,我應該無整傷佢wo

就係咁我先唔想再睇西醫,我想斷尾,佢時好時壞好撚煩,我已經唔係好識分幾時陰陰痛緊,開始有精神病

跪求皮膚科中醫

去左港安睇,眼睇,肛探,之前d 超聲波,驗尿,驗精全部做齊,如果係扭蛋會痛到飛起,我病發有一個月了,劉醫師又話少事,4 包藥搞掂

之前睇私家就話附睪炎,開左d 藥比我食,食左一排,都仲係見陰陰痛咪再去港安,佢check 完又話無野,無發炎,開左d 利痛抑我食,一d 用都無,我應該無整傷佢wo

就係咁我先唔想再睇西醫,我想斷尾,佢時好時壞好撚煩,我已經唔係好識分幾時陰陰痛緊,開始有精神病

有性行為,但都唔係好撚密,依加都無搞了
馬草龍
有巴絲試過
我都想搵個中醫繼尾

試吓一個月唔打唔做先,同埋都唔好睇咸野

琴晚飲埋最後一碗藥,今朝起身感覺無咁強烈,覺得好似有好轉咁,睇下唔理佢一排會點,或者劉醫師d 藥或多或少有d 用

琴晚飲埋最後一碗藥,今朝起身感覺無咁強烈,覺得好似有好轉咁,睇下唔理佢一排會點,或者劉醫師d 藥或多或少有d 用

你等幾次睇佢
睇親都話我濕滯,日常生活有咩方法祛濕?

食多d熱氣野平均返就得
有冇絲打介紹中醫可以調理身體 利申:成年冇黎m

閉經一年就唔叫調理啦

之前經歷左件對我好大打擊既事,個件事之後開始情緒唔穩定,本身已經係季經,依家唔知係咪年經 有個好處係唔使驚去旅行突然黎 但好驚生唔到bb

我睇緊旺角凌志蘭,都係專婦科

你等幾次睇佢

第一次

咩事啊你?😱

你等幾次睇佢

第一次

跪求皮膚科中醫

陳紫民 醫暗瘡堅得
個陣都係聽人介紹去睇
食個一星期藥 啲石頭瘡 消晒

你等幾次睇佢

第一次

你睇劉飛鳳好耐?你建議再睇一,兩次?
跪求皮膚科中醫

陳紫民 醫暗瘡堅得
個陣都係聽人介紹去睇

有無得醫紅印/印

同埋得想睇皮膚係毛囊角化
係手腳問題
有沒醫自律神經失調好既中醫啊,個病玩左我都差唔多8年,咩中西醫都睇過唔知咩事醫唔好,日頭一時時成日要去廁所,心跳一時時勁快,成日頭痛、其實中醫黎黎去去都係個d藥但食極都沒用、醫到我都放棄咁滯😭好辛苦😢

Tg nevergiveup17
有冇絲打介紹中醫可以調理身體 利申:成年冇黎m

成年
中環一個女中醫 擅長皮膚科不過普通科都掂
見好多人都去睇佢都有好評 會仔細問症唔hea人
佢識西醫同中醫 之前喺旺角 依家轉咗去中環
係貴少少咁解

廢事開名怕做打手

何乜

Push

啲人講啲唔講啲想點? 即係要人自己搵資料, 又唔知講邊個, 要人逐個醫生試?
嗱網上就有兩個match, 你哋慢慢上去俾人針下飲下藥, 徙下時間徙下錢, 睇下中唔中, 亦可能兩個都唔係, 到時去中環逐條街行, 搵下舖頭招牌水牌咁樣

何桂萍 香港中環皇后大道中37號余道生行607室 28682008
何鳳嫺 香港上環干諾道中158號開僑商業大廈2樓2室 29752333

咪就係
講咗等如冇講
呢d on9真係唔屌唔得
睇開旺角一間女中醫
開藥粉但都好勁,大部分時間飲兩劑好,最近重病飲左5劑好
Between 好多人搵佢睇皮膚(見好多男女上去做facial)

求名
本身有暗瘡問題困擾, 宜家塊面好多印

同埋近呢幾個月腸胃好差(睇西醫都冇乜用)

有冇巴打有中醫推介睇呢2樣好掂既
跪求皮膚科中醫

陳紫民 醫暗瘡堅得
個陣都係聽人介紹去睇

有無得醫紅印/印

同埋得想睇皮膚係毛囊角化
係手腳問題

幾錢睇一次啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞