入黎分享下你睇過覺得好勁既中醫

716 回覆
47 Like 3 Dislike
有沒醫自律神經失調好既中醫啊,個病玩左我都差唔多8年,咩中西醫都睇過唔知咩事醫唔好,日頭一時時成日要去廁所,心跳一時時勁快,成日頭痛、其實中醫黎黎去去都係個d藥但食極都沒用、醫到我都放棄咁滯😭好辛苦😢

放鬆d得唔得?
唔好成日諗住

沒用
鄭浩迪, 係大圍新開的
後生仔岩岩讀完博士返嚟
把一把就知,叫你唔好搞咁多野
又知你岩岩大發完脾氣嚟

巴打咁你食完啲藥覺得有沒用啊
有沒醫自律神經失調好既中醫啊,個病玩左我都差唔多8年,咩中西醫都睇過唔知咩事醫唔好,日頭一時時成日要去廁所,心跳一時時勁快,成日頭痛、其實中醫黎黎去去都係個d藥但食極都沒用、醫到我都放棄咁滯😭好辛苦😢

巴打你係咪個人太緊張?
鄭浩迪, 係大圍新開的
後生仔岩岩讀完博士返嚟
把一把就知,叫你唔好搞咁多野
又知你岩岩大發完脾氣嚟

巴打咁你食完啲藥覺得有沒用啊

有冇用?
屌,我左睪丸不停陰陰痛或者唔舒服,時好時壞,睇左呢個post 去左搵劉飛鳳,飲完d 藥都唔係好覺有用,唔想盲目試,有冇人推薦d 奇難雜症既中醫?已經睇過西醫,超聲波,驗精驗尿試過哂,話唔係生野
請問如果虛勞可以睇邊個?
即係成日手腳無力
係屋企都可以好攰好眼瞓咁
呢個問題困擾左我好耐....

我都係
會唔會係濕氣重

push
有冇絲打介紹中醫可以調理身體 利申:成年冇黎m

閉經一年就唔叫調理啦
有咩好中醫睇暗瘡 塊面一粒都冇但背脊勁多
屌,我左睪丸不停陰陰痛或者唔舒服,時好時壞,睇左呢個post 去左搵劉飛鳳,飲完d 藥都唔係好覺有用,唔想盲目試,有冇人推薦d 奇難雜症既中醫?已經睇過西醫,超聲波,驗精驗尿試過哂,話唔係生野

閉經一年就唔叫調理啦

之前經歷左件對我好大打擊既事,個件事之後開始情緒唔穩定,本身已經係季經,依家唔知係咪年經 有個好處係唔使驚去旅行突然黎 但好驚生唔到bb

閉經一年就唔叫調理啦

之前經歷左件對我好大打擊既事,個件事之後開始情緒唔穩定,本身已經係季經,依家唔知係咪年經 有個好處係唔使驚去旅行突然黎 但好驚生唔到bb

奉勸你快手睇西醫先好,斷左症先中醫調理

閉經一年就唔叫調理啦

lm
黃醫生

醫腎病
哮喘

唔該哂喎

我個腎都唔係咁好

黃醫生全名系咩?

黃卓雄
係中環
自己有慢性腎炎 細細個開始
屙蛋白尿
飲幾年中藥 好返哂

不過巴打你預飲一段時間先會好轉架
中藥呢樣野唔係短時間可以醫好人
睇失眠有冇推介
有冇醫濕疹/皮膚問題既女中醫介紹?

去左港安睇,眼睇,肛探,之前d 超聲波,驗尿,驗精全部做齊,如果係扭蛋會痛到飛起,我病發有一個月了,劉醫師又話少事,4 包藥搞掂

去左港安睇,眼睇,肛探,之前d 超聲波,驗尿,驗精全部做齊,如果係扭蛋會痛到飛起,我病發有一個月了,劉醫師又話少事,4 包藥搞掂

唔記得講,佢話我濕熱,困住係果到所以痛,同埋佢把脈唔知我蛋痛,我講先知,佢本身話我普通濕熱,調理下就咁

之前睇私家就話附睪炎,開左d 藥比我食,食左一排,都仲係見陰陰痛咪再去港安,佢check 完又話無野,無發炎,開左d 利痛抑我食,一d 用都無,我應該無整傷佢wo

之前睇私家就話附睪炎,開左d 藥比我食,食左一排,都仲係見陰陰痛咪再去港安,佢check 完又話無野,無發炎,開左d 利痛抑我食,一d 用都無,我應該無整傷佢wo

就係咁我先唔想再睇西醫,我想斷尾,佢時好時壞好撚煩,我已經唔係好識分幾時陰陰痛緊,開始有精神病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞