入黎分享下你睇過覺得好勁既中醫

716 回覆
47 Like 3 Dislike
有冇人會知日本既漢方醫同香港中醫係咪一樣?
有冇人睇過
本身有暗瘡問題困擾, 宜家塊面好多印

同埋近呢幾個月腸胃好差(睇西醫都冇乜用)

有冇巴打有中醫推介睇呢2樣好掂既

我去將軍澳醫院間中醫診所睇咋..
女醫師 姓林
可以試下 我腸胃有事都係搵佢

幾錢一次啊
上面見到有巴打提葵芳遲醫師
利申睇過 我諗都7-8年前 果陣 十幾歲 果陣仲同老豆老母去 主要睇鼻敏感 仆街把脈一把話我打太多丁 我老母係到架 點認呀 老練都話冇 我媽又信我 駁返佢 話會唔會其他原因 因為我細個好多病痛 但佢好肯定咁講:我睇左咁多年 呢樣野唔會有錯 心諗真係好撚勁。。。事後睇原來佢專睇生育問題方面既病
btw近年身體差左好多(其他原因) 搵佢左睇過一次 又好似平凡左好多 唔知係咪我冇乜得救 佢冇乜講野 冇乜特別

*利申自問睇好多中醫 出名小小都會去睇下 咁多年得佢一個咁有把握咁準
大埔中心廣場有一個又係把一把脈已經可以講到你9成問題
不過睇一次連藥費起碼6,700
仲好賺過西醫

我睇親d中醫都係把脈伸脷唔洗你出聲已經知你咩事
定個個中醫都係咁

勁既中醫係可以,如果個中醫做唔到,通常都唔勁得去邊

之前我一入櫃台 佢就話 你今日好攰咩
又話我平時食野太快 要慢慢食 同埋唔好打咁多J 氣息唔好
我個fd好少打J 我指住我FD 條友話你FD幾好啊 嘴唇紅潤脾胃顧得好好
好鬼勁

巴打個中醫叫咩名

同問

係咪好貴架

呢d成日聽 係咪真唔知 我都信係有 但你唔可以預佢醫個個人都可以係咁 因為真係人夾人 我又聽過有d醫得返好添 不過都係果句 人地可以未必等如你都可以
另外想問下有無人做過 天炙
d人話好work 求介紹

做過 果陣係公司附近求其搵間中醫診所做
因為天灸只係分3日 貼個藥落你穴位 自己就覺得邊間做都一樣
效果: 我就唔太感覺到 不過果陣身體又另一個問題 個問題好似嚴重左
btw 我都係覺得邊間做都冇分別
健生中醫 名氣冠絕中港台
睇開農本坊 藥粉好方便
我係一個唔識黎m嘅人 成20歲都未有m岀
我個病會搞到不育或者生瘤所以一定要睇醫生
試過西醫啲藥食到我嘔同勁頭暈先得少少m,仲要啲藥係逼我嘅身體黎m,而唔係搞翻好我個身體先黎m
然後呢一年都有keep住睇中醫,每星期一次,需然未完全好翻,但都好過之前,依家會不定期黎m 我已經好開心 身體仲冇之前咁虛弱,之後會繼續調理身體,食到好為止

利申:個中醫係我之前中學啊sir,退休轉做中醫,我先咁放心交俾佢

可唔可以講埋個名??我都有類似嘅問題

[member]可唔可以比埋我 https://t.me/Samsungxapple [member]
九龍城有無介紹?
女朋友經期極度唔準同唔正常 之前睇過一兩個醫師都係話荷爾蒙失調

但都係無乜料到 有無BRO SIS有推介?
爛面可以搵閻醫師攪攪佢
lm等睇調理身體推介
有冇人會知日本既漢方醫同香港中醫係咪一樣?
有冇人睇過

GOOGLE小柴胡湯事件就知佢地點用藥
鄭浩迪, 係大圍新開的
後生仔岩岩讀完博士返嚟
把一把就知,叫你唔好搞咁多野
又知你岩岩大發完脾氣嚟

巴打咁你食完啲藥覺得有沒用啊

爛面可以搵閻醫師攪攪佢

"婦科中醫、在油麻地「安泰堂參茸藥行」執業的表列中醫師閻慶昕,涉嫌自行將類固醇和治療敏感西藥製成藥粉,被衛生署揭發,初步至少有6名病人確認獲處方,但至今未有人出現高血壓、胃潰瘍等副作用。閻目前仍在接受調查,衛生署將與律政司商討提出檢控。"

上google search 到
有無邊個醫濕疹好
有冇巴絲有醫失眠既中醫介紹
tg : sam 9876
主要係因為心悸瞓唔到
油麻地三大良心中醫 邊三大
醫腎有冇邊間中醫掂?

細過打得太多jj,好多朋友都話我係腎虛,腰後面會痛(腎果個位)

有時同女朋友扑野時會屌屌下軟左

希望襯自己後生快啲調理返好過腎,我廿十昨
醫腎有冇邊間中醫掂?

細過打得太多jj,好多朋友都話我係腎虛,腰後面會痛(腎果個位)

執啲六味地黃丸食下

利申 非專業意見
醫腎有冇邊間中醫掂?

二十就屌屌下軟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞