入黎分享下你睇過覺得好勁既中醫

716 回覆
47 Like 3 Dislike

其實打"物",佢都會知道你有肝鬱

你以為啦,我睇左5、6個中醫,得一個把到我有肝鬱咋

其實我都有肝鬱
唔知係咪個個都有e個病

你又有瞓得唔好,又有心口挨悶、嘆氣、神志抑鬱?唔係你吹水話係就係喎,師兄

之前有心口埃悶,好似有d野壓住壓住咁
總之好唔舒服,又成日亂諗野

咁宜家好返未好 不過西醫既精神科淨係會開安眠藥,有啲人發覺睇左都係幫唔到先想試中醫

好左9成以上啦
因為我感冒+耳鳴
好耐都未好,所以就諗太多
點解病咁耐啊,點解咁黑仔果d
e家再無心口有d野壓住既感覺
你又點啊?咩事

咁你果啲就唔叫肝鬱啦ching
失眠+情緒問題
乜都唔講, 坐低把脈可以診到人包皮過長 / 尿道炎

真定假?

名呢?

你以為啦,我睇左5、6個中醫,得一個把到我有肝鬱咋

其實我都有肝鬱
唔知係咪個個都有e個病

你又有瞓得唔好,又有心口挨悶、嘆氣、神志抑鬱?唔係你吹水話係就係喎,師兄

之前有心口埃悶,好似有d野壓住壓住咁
總之好唔舒服,又成日亂諗野

咁宜家好返未好 不過西醫既精神科淨係會開安眠藥,有啲人發覺睇左都係幫唔到先想試中醫

好左9成以上啦
因為我感冒+耳鳴
好耐都未好,所以就諗太多
點解病咁耐啊,點解咁黑仔果d
e家再無心口有d野壓住既感覺
你又點啊?咩事

咁你果啲就唔叫肝鬱啦ching
失眠+情緒問題

如果真係肝鬱會點
我睇果間係九龍灣
女中e黎
我覺得好勁
你唔洗講咩事,佢一打"物"就知你有咩唔舒服

求名

睇一次要幾錢啊巴打, 真係咩都沒講就知你做咩去睇佢?

開幾點架巴打
我睇果間係九龍灣
女中e黎
我覺得好勁

求名

開幾點架巴打

我睇果間係九龍灣
女中e黎
我覺得好勁

求名

開幾點架巴打

9至幾?星期日有開?唔該
有無醫cancer既中醫介紹

中醫而家既方向都係帶瘤生存喎
你做咩唔睇西醫先
有沒啲係港島區既介紹

中醫而家既方向都係帶瘤生存喎
你做咩唔睇西醫先

食緊試驗性既鏢靶藥,想搵多條後路或嘗試加入中醫調理。
李時珍
有無黃大仙區中醫介紹 for調理身體
我係一個唔識黎m嘅人 成20歲都未有m岀
我個病會搞到不育或者生瘤所以一定要睇醫生
試過西醫啲藥食到我嘔同勁頭暈先得少少m,仲要啲藥係逼我嘅身體黎m,而唔係搞翻好我個身體先黎m
然後呢一年都有keep住睇中醫,每星期一次,需然未完全好翻,但都好過之前,依家會不定期黎m 我已經好開心 身體仲冇之前咁虛弱,之後會繼續調理身體,食到好為止

利申:個中醫係我之前中學啊sir,退休轉做中醫,我先咁放心交俾佢

求介紹,我啲m好唔準
我右耳聽到好重base嘅噗噗心跳聲、
右耳耳鳴we we聲、右耳脹悶、
右眼窩脹痛至右鼻翼,
雙眼突發有輕微重影、頭暈、手震顫等

西醫住院檢查查不出、
私家政府眼科耳鼻喉科檢查無事,
睇過好多中醫,都好似唔太work

之前睇過法國醫院中醫部個半月、
浸大中醫一次、現時廣華中醫半個月到
咳 氣管問題
食左幾劑 真係好左
反而西藥 真係食勁耐都無用
神農氐
暗瘡撚留名 腸胃勁差 咀邊生滿暗瘡咁滯
有冇名醫可以介紹

想調理下個身體 好大汗 就算夠訓都好易無精神 已經飲好多水 但都有口氣 黑眼圈又勁 平時有做開運動 有注意飲食

跪求皮膚科神醫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞