【南征聯合】《病港II》(8)

1001 回覆
955 Like 3 Dislike
滿天把刀唔叫裝備咁係乜 你叫佢拎住把劍佢又唔識用 叫佢拎住把箭又唔識 拎住個錘又唔識
不如墨巴出公式書
佢哋戰績其實唔算弱 或者你睇到後邊會知佢哋被尊敬既程度幾高?
又盾又劍又甲 同 得刀嘅滿天比
然後話佢地勁過滿天

仲有滿天半個醫生嚟
咁你咁早出嚟講托咩你當呢到個個有課金咩大佬...
滿天唔識用其他裝備 冇辦法 呢個就係佢實力 佢唔識用有乜辦法? 係佢自己問題
可唔可以有多9個正皮
我想加更呀
資源一早集中哂係港島呀大佬
tko 班人仲係食緊乾麵包咋

港島撚: 何不食肉糜
覺得爭論病港 1 2角色邊個勁啲冇乜意思,始終港島區啲病者勁咁多
不過如果睇埋後面課金嘅內容,我會覺得滿天係十二位大病獵入面中游位置左右
乜嘢資源集中哂 白鯨有鯨牙大劍 董倫有金拐杖
就算係不破尚都係得指虎都好屈機
滿天係有裝備都唔識用 因為佢用開手術刀 冇練過其他
冇練就係冇練 唔可以因為佢冇練就比實力空間佢
冇得咁比喎
你咁比嘅話咁白鯨夠係喺tko 用大劍啦
大病獵基本上都唔係靠裝備
我都覺得佢係中遊位置
我會覺得富馬史勁過滿天
我印象中成套病港一都唔見有甲

有甲冇甲已經差好遠啦
有邊個大病獵係用甲?
七病獵
你唔可以話冇甲用就冇資源㗎嘛
只可以講係相對地少,但唔會係用嚟衡量實力標準
冇甲隨時一下收皮 身手已經差一個level 啦
好似冇話佢哋有甲 可能我睇漏咗?另外就算有甲 佢哋都冇病毒掂到 只不過有甲做乜唔着? 就算冇都係咁
如果係咁嘅話我可以同你講12個大病獵入面得一個係有用甲

想依家知就嗱嗱臨課金俾墨B
就算佢睇完 佢都會覺得滿天勁啲 因為情人眼裏出西施
為首的站立的一人,擦了擦鎧甲上污穢的血跡,腳步帶有一絲疲倦和緩慢的行至,可能場地太過幽暗,看不清的以為我也是病者一員。

後邊仲有頭盔

滿天仲要醫學同研究都有output
出到再講啦滿天仲有研究同醫術
七病獵我未見到

一句講哂 冇公式書呢d 排名都係自己排嘅啫
都係情人眼裹出西施
舉個例子,以不良人嘅實力,要攞套甲完全唔難,唔好話攞,搵人整都得啦
咁點解銘凱,乃至不破尚都唔用呢
咪就係個人問題囉
相同邏輯同樣放到落滿天度
巴打好似好鍾意滿天,但唔係話滿天唔勁喎,只不過唔係top
M有bug,如果喺日抖打就不破尚贏幾條街
如果陰暗地方嘅話難講,戰力上都係不破尚領先,但M有得回血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞