【南征聯合】《病港II》(8)

1001 回覆
955 Like 3 Dislike
你啱
初出道嘅佢我估係犬京銘凱級
滿天收復大Boss 佔地為王
仲用病童個腦整個盒出嚟
同M第一次見打果時64波

打+研究皆精wor
佢有一次打病爪打到勁辛苦 滿天係個腦比較好 手腳比較快 所以我都會講滿天以上先係高手 但係七個病獵 每分每秒都係黃竹坑殺病者 持續幾年時間 我覺得佢哋會勁啲
文入邊又話 七位每位最少有大病獵水準 仲未計有啲會勁啲 而且普通大病獵 每位都各有特色 每位都係好有實力
如果滿天去到港島區 肯定唔會做到病獵大師 但應該會做到大病獵 但係如果七位最少有大病獵水準 咁唔多唔少都會經過滿天 先唔講七位 定係講普通大病獵都可以一打兩隻病獸 滿天打一隻都出晒汗
病港1 係 病港2 5年前...
滿天病港1 已經住係周圍都係病牙病嘴嘅靈實

仲要輕鬆過中幻覺易過食生菜嘅死亡之路
此M不同彼M啦,M勁咗好撚多
咁滿天都會成長嘅 按比例大約估佢嘅實力啫
拎戰力膨漲咗嘅病港2 同 病港1 比其實唔係好合理
有少少似火影

仲未計滿天識用藥同麻醉果d

呢個表好模糊 咩叫勁先? 打病者? 打人? 做研究?
你覺得死亡之路難啲定係高難度地圖入邊嘅黃竹坑難啲
死亡之路喺港島區來講只係一條牛毛 寄生眼都冇隻
其實滿天單挑挑贏三腦理論上應該唔係咁廢
至於打病爪辛苦就... 日日匿埋做研究 少做運動係咁 體諒下
反正滿天個定位其實都唔係打打殺殺為主
佢係各方面平均發展 有腦 算打得 同埋靚仔
佢哋七個人住喺最接近病者國度嘅地方

人地打生打死帶晒武器殺過去死亡之路
滿天拎住舊燒餅輕鬆行過去溝女
不過其實講得啱 病港二係膨脹左 我諗m可以單挑幾百隻病者 白鯨都未必做到 少佐睇到都下巴跌咗落地
你咁比較對將軍澳區所有人都好唔公平
好似一個高手淨係打完新手地圖就匿埋咗
你就判斷佢一定打唔到高級地圖
好似上面巴打話齋 係按比例大約估個實力
點解唔公平 不破常 董倫佢哋都係將軍澳 但我都話佢哋係人類之頂 去到港島區都可以超勁 而且我都話滿天去到港島區可以做大病獵 其實大病獵已經好犀利 定係你覺得佢會做到病獵大師?
好睇

連追幾集爽皮
寄生眼打爆佢就得
病童要意志力擋一犯錯就入幻覺等死
好似富馬史咁

仲有巴打提過佢係食住燒餅去溝女港島個班成個八寶袋咁...
個排名腦補成份好重
董倫無乜出過手 剩係知下限係滿天
上限根本估算唔到 夾硬排到同不破尚同級

有傷不破尚同dr d 46
5年後病者m同恢復左8成既dr r都係55
全盛不破尚隨時勁過病者m
因為果班全部都死撚哂啦實力仲邊有得成長...
大病獵之間都可以有實力差距 我諗滿天同住天環果個博士咁上下實力啦
可能你哋太過鍾意滿天定唔知點 滿天都係一身入邊幾廿把手術刀 我你話港島區嗰班百寶袋 但係陳一劍淨係用一把大刀 富馬史可以連續幾個月住喺疫區 仲有佢哋喺寬恕營做嘅事(費時劇透) 唔好低估佢哋
腦補肯定有將軍澳個邊都冇update
同埋都冇定義咩叫實力
唔記得咗海陸空?北賢話將軍澳最勁嗰三條友 但係唔包括滿天 同埋點睇都知不破尚點都勁過病者M啦 斷咗個頭都識生番出嚟
*勁唔過
海陸空唔代表啲乜
仲要出自鳩up味濃既北賢把口
仲有病者m如果係同Dr d 55 咁佢點解會贏到啊 仲要打到dr d落海底 點睇dr d都係揸過病者m la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞