2017 Summer Intern 討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Dbs 幾時有消息呀屌
收左HASE COOP 6months offer
轉頭phone in大貓 好緊張呀屌
利申三大BSc year3 GPA1.98
西九有offer嘅人係咩post? 幾時in架

大貓phone in個印度佬遲到 屌 轉頭仲要present
星期四一早入屯門in醫管局

想問下巴打去HA in 咩position
大貓phone in個印度佬遲到 屌 轉頭仲要present

我之前澳洲打黎早左三個字 嚇死我
Link有冇人收到offer

好似而家先開始interview? 定個個部門唔同

加油呀巴打

咩dept
如果有ird同second tier offer揀邊個好? ird人工高d又可以做到八月不過second tier會唔會對第日見big 4有用d? 求指教

絲打咁快有ird offer? 你係咪三大?

三大,未收到offer不過學校nom左 前幾日收到個second tier諗緊如果有埋ird offer揀邊個好

IRD 我地U 上個禮拜就收到offer啦喎 打電話過黎出offer

咩dept

1.98都有interview
巴打咩background cv
有冇mech jj 已經有 offer?

你老母,mtr 又冇interview,haeco又冇,emsd又冇
如果有ird同second tier offer揀邊個好? ird人工高d又可以做到八月不過second tier會唔會對第日見big 4有用d? 求指教

三大,未收到offer不過學校nom左 前幾日收到個second tier諗緊如果有埋ird offer揀邊個好

IRD 我地U 上個禮拜就收到offer啦喎 打電話過黎出offer

巴打咩U

你老母,mtr 又冇interview,haeco又冇,emsd又冇

係喎到而家都無聽過有人有mtr interview

巴打咩U

紅磚

In 咗幾個禮拜啦喎清
in 左機管
求offer

What dept?

大家知唔知Airport Authority 咩dept已經call左有interview?

In 咗幾個禮拜啦喎清

之前個d mtr interview 有engine 咩?聽到個d都好似係其他discipline黎

In 咗幾個禮拜啦喎清

之前個d mtr interview 有engine 咩?聽到個d都好似係其他discipline黎

有呀 電

In 咗幾個禮拜啦喎清

有呀 電

civil mech bse都in左喇喎
啱啱收到封email以為係有啲乜消息

點知係有消息呀 不過係reject letter
其實咁落去係咪疊埋心水讀個summer sem算
有冇人知政府intern點搵你去interview?
係咪打電話?
好驚miss call 我唔係時時刻刻可以聽電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞