2017 Summer Intern 討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
都唔知等到幾時

有send email 叫你sign 份application

Ching你有冇消息
Dbs ac 我frd 有first batch 佢好早vi
我都係上星期先做vi .....
而家仲有咩intern係open加

Push
有冇人in過西九communications個位 會點in嫁

想問下係幾時收到interview?
有冇人in過西九communications個位 會點in嫁

想問下係幾時收到interview?

西九係做咩
有無CHING黎緊會IN醫管局FINANCE DIVISION?

巴打in邊間醫院?

新界東個邊
巴打你呢同埋幾時in啊?

我二號in東區醫院

聽日就IN
巴打知唔知會問下乜

我都唔知啊 我都係第一次in咋

ching我都係聽日in去到屯門咁遠
有無人in緊恒生digital trainee

我兩個禮拜前IN咗FINAL IN,你有無IN到吖?
有無CHING黎緊會IN醫管局FINANCE DIVISION?

巴打in邊間醫院?

新界東個邊
巴打你呢同埋幾時in啊?

我二號in東區醫院

聽日就IN
巴打知唔知會問下乜

我都唔知啊 我都係第一次in咋

ching我都係聽日in去到屯門咁遠

Dbs ac 我frd 有first batch 佢好早vi
我都係上星期先做vi .....

姐係你frd 有?定你都有?
有冇人in左信興 有消息未
今日收到兩個interview
有無人in緊恒生digital trainee

我兩個禮拜前IN咗FINAL IN,你有無IN到吖?

係咪個graduate program?? 問左啲咩 同埋 知唔知人工大概幾多

咩公司 加油巴打
有冇巴打in左HKRI

咩公司 加油巴打

多謝 Kpmg 同 hase
有冇巴打in左HKRI

我想問呢有得in HKRI既巴打有冇人係讀business架

咩公司 加油巴打

想問kp係報左乜dept 同幾時填 availability
利申 三月尾填完 availability 重等緊

咩公司 加油巴打

咩depatment

咩公司 加油巴打

想問kp係報左乜dept 同幾時填 availability

我都係 上個星期hr打黎問availability 今日出interview

咩公司 加油巴打

咩depatment

IT advisory 有冇人知Manager in會問咩問題

咩公司 加油巴打

我都係
應該冇機了

咩公司 加油巴打

hase邊個department?
有冇巴打in左HKRI

我想問呢有得in HKRI既巴打有冇人係讀business架

我讀business 啊,今日in左
有冇巴打in左HKRI

巴打year幾?
有冇巴打in左HKRI

巴打year幾?

Year3
佢問我如果上環冇位,願唔願意入愉景灣
我應承左 遲啲要入嗰邊in多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞