2017 Summer Intern 討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
mtr in哂未 出offer未

啱啱出左 offer

咩dept 咩都無消息

唔想自爆
我讀 EE

唔係it or business 就得架la
如果而家有兩個offer
1. Lands department, hea住坐office逗9600
2. Colliers international ltd. ,要summer成日出街抄水錶影車位同度尺,hkd50/hr

你地會簡邊個

我都video in左,冇消息

希望有第二batch
如果而家有兩個offer
1. Lands department, hea住坐office逗9600
2. Colliers international ltd. ,要summer成日出街抄水錶影車位同度尺,hkd50/hr

你地會簡邊個

今個星期就咁就完左,下星期仲要2日紅日
有人收到hkbn second round未
有冇巴打今日先收到Hang Seng FCC email

出左AC

出左AC

Interview?
aa出左offer 未?

Interview?

Written test only
明明有巴打月頭就已經收到
有冇人知個format係點

有無巴打有報HKMA 有消息未 就四個禮拜
RSM已經派完第一輪offer。
第一輪大概6月頭or中開始返。
之後有可能有第二輪,但位極少。

出左AC

有ac果d係幾時video in?
mtr in哂未 出offer未

啱啱出左 offer

咩dept 咩都無消息

唔想自爆
我讀 EE

唔係it or business 就得架la

咁快既 好在唔係business 係咪send email
有冇人收到領展個interview

利伸:文科被人派去in marketing

有 前兩日出左interview
有冇人番過利記集團
打黎叫我in

有 前兩日出左interview

RSM已經派完第一輪offer。
第一輪大概6月頭or中開始返。
之後有可能有第二輪,但位極少。

巴打指同period嘅第二輪?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞