2017 Summer Intern 討論區 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
政府intern洗唔洗交埋gpa

係經學校交application 唔係會寫埋gpa 咩
有冇人in左英皇證劵啦

咁癲
有冇人知 HKMA summer intern Interview 會問咩
IRD 學校nom咗我要過幾耐就收到offer(如有)

你邊間u?
有冇人知 HKMA summer intern Interview 會問咩

咩background 幾時in
有冇人in左英皇證劵啦

今日晏就in左 好撚hea

問左啲咩阿巴打 好想有offer專心溫書

自介 + 一條問題 大概關於點解想apply呢份工/ 香港社會/ 世界經濟

咩background 幾時in

今次係咪真係出左
有無CHING黎緊會IN醫管局FINANCE DIVISION?

巴打in邊間醫院?

新界東個邊
巴打你呢同埋幾時in啊?

有無人有報hsbc industrial placement 1year (IT dog) ?
有無人有報hsbc industrial placement 1year (IT dog) ?

冇,其實讀得IT RELATED DISCIPLINE 唔係應該blacklist 左HSBC咩?
仲咩咁冇志氣IN 呢份...
HSBC對IT狗=CONDOM
成個月零回音可唔可以send email 問下架
有無CHING黎緊會IN醫管局FINANCE DIVISION?

巴打in邊間醫院?

新界東個邊

我二號in東區醫院

冇,其實讀得IT RELATED DISCIPLINE 唔係應該blacklist 左HSBC咩?
仲咩咁冇志氣IN 呢份...
HSBC對IT狗=CONDOM

想知佢抄IT邊D工種姐 我諗佢請番D intern補番數
留名

屌報假料死全家 無收到email
有冇人in過西九communications個位 會點in嫁
有冇人有恆生offer
比學校nom 左emsd 係咪如果一星期收唔到interview 即係88

巴打in邊間醫院?

新界東個邊

我二號in東區醫院

聽日就IN
巴打知唔知會問下乜
比學校nom 左emsd 係咪如果一星期收唔到interview 即係88

應該無咁快嫁政府?我同啲fd都未有消息
其實公民黨intern有冇second in?有冇人係已經收到埋offer?
l

未有 定已收皮

巴打in邊間醫院?

新界東個邊

我二號in東區醫院

聽日就IN
巴打知唔知會問下乜

我都唔知啊 我都係第一次in咋

屌報假料死全家 無收到email

可能你第2 batch ac呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞