[露營JJ]仲唔到我開第3個po?

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
依個真 舊ver全白靚好多
利申: 新ver
其實係我鍾意草軍綠色/沙色嘢
勿相認
呢隻係yoto?
yoto plus
uco 你係講緊蠟燭果盞?
睇下有冇機會上山撞到
迪卡儂係法國牌子黎
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E8%BF%AA%E5%8D%A1%E4%BE%AC

不過可能因為佢好平,令人覺得佢係大陸山塞野出品
無論佢係門市定網店,都係唔會買襯
曾經有過
後來賣得7788
睇你想生活定生存
人3日唔飲水先死
正常香港凍死既機會唔高既,除非你冬天或者濕身大風,係風寒效應(Wind chill)下,令你失溫
3000 你買MSR, bigsky, big agnes , tarptent 都得LA
豪華好似係藍
而野戰好似係紅
最好唔好租,跟朋友去一次,有佢帶住玩好好多,起碼D野唔會唔識用
同埋第一次就租貴野,都可能未必識用

不如平平地買左第一次,二手、或者問人借黎試下
去完頭一兩次,你係營地行多兩個圈,返到屋企你就會自動上網碌卡,或者去旺角交學費

唔鼓勵第一次露就買好多野或者貴野,主要因為你對D 架生未有概念,實際用落個感覺或者點用都未知,到時又係得個擺字
GGG 真係有D 好睇唔好用
你要黎打卡影相就爽
你想有好好既使用體驗既話,應該都得既

你睇下「建築面積」同「實用面積」你就明
以前讀書果陣為左想輕D,會好有心機咁自己整酒精爐
係度試唔同既款、爐架高低etc

現在既style 就係自己舒服,用得開心就好了
平平地用住先囉,你起營果陣落好D 釘,將內外帳拉番外,中間有D 隔離,自然就會涼爽D

有錢果陣你方會冇野買?
新經緯有出過DAC 骨既營咩?
我記憶中佢有同大陸廠合作出營,有出過double silicone version,但唔覺有DAC product
放長雙眼,睇下MSR 勁D,定HK 既天氣勁D
X位
你唔係覺得我會寫個位出嚟下話?
上面有位師兄影埋夜景添啦,你唔俾粒膠佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞