[露營JJ]仲唔到我開第3個po?

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
想問有冇露營用嘅殺蚊燈買 想買翻兩盞
蚊怕水LA
天然野唔好諗LA,一係冇咩效,一係要不斷補
咁用3 DAY
試個4條友去 噴曬2支38ml嘅 都係咬到成身都係
我著左長褲都飛入去咬到
買D 有DEET 既
有次同朋友行山 佢用含有DEET 既蚊怕水 直接噴落手腳皮膚位置 當堂「那」到佢仆街
咩都假
蚊香最好
燒左成坐山
有冇pole 介紹
有冇人用過互套pole
要小心新款同舊款 依家香港好多2字頭促銷嘅都係舊款
個天池以為好靚 後尾去睇一堆金寶綠水黎 不過有魚仔
蚊香加蚊香盒,保平安。

用過你就明,唔洗多謝我。
伸縮/互套 最好應該係呢兩支。
arai compact 150 同 200
zerogram 170

大fly想穩就買啲硬身,好似dod compact tarp pole咁,不過重。

唔好買碳。
Bulldog☺️
收得細真係好緊要 起碼可以放係backpack入面唔洗用手拎
想問係咪訂一大塊返來自己剪?因我唔是用SMD
大家咪撚入去 藍撚到爆
邊個又輕又大, packing size 又細?
點解? 有冇多D 料講黎聽下?
要玩大天幕就唔好玩互套同carbon
屈人直接公開地方但人哋明明無 只係話大山 人哋同佢理論又話人串親佢 delpost加kick人之後搵佢grp主私人Facebook 私下嘈 就貼人上grp 反話人冇品 人地冇公開佢 已經私下搵佢 佢反而貼人去grp話人
之前有人背景有光時旗又del post
之後grp主貼人上grp就標題直接講人因為公開地點而俾人kick
原post冇左原全任佢up
所以我明白點解事主會咁嬲走佢Facebook 屌佢
X位一向都唔好講地點架LA,有D 谷直頭見到你張相見到明顯地標都會照刪
你有冇CAP 低原PO?想睇到底寫左D咩
地點喺冇講過 只係話香港最高既山 但明顯相係人都知邊度
佢就係咁原因去警告人 事主覺得咁好不合理 先同佢理論 條友唔回應 之後話人串親佢 仲叫人返去食蕉 封人post del人事主先走去條友Facebook 嘈佢 事主都諗唔明邊度串親佢 可借post己del加踼埋事主睇唔返 我又死蠢冇cap圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞