[露營JJ]仲唔到我開第3個po?

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
有冇單人超輕營推薦
筆直唔多 淘寶大陸野都可以接受
三峰單人金仔
我見佢有2款,一種1.5層 一種雙層 邊隻好啲
你係咪講緊藍山1?
係啊 南山1 同pro1
同啲grp既人 一樣 一黎就話你冇品先
不過我勸你退晒Facebook 啲垃圾grp佢啦要分享嘅 唔一定係入面先可以分享既 批鬥日常
公開地點/問地點 就變左最冇品個5%人
而唔係屌鳩破壞地點嘅人
係香港風氣先咁怪 分享露營野會比人罵
唔好買nh 大陸老番
寧願唔露都唔好買nh
收到,唔該你
雙層啱香港啲
新手睇緊用邊款backpack好
巴打有冇好介紹
個營用緊dod三人金仔成3kg手抽上山都幾辛苦
dod
識用一定背架 無限外掛
Nemo 搖椅都係掛頂入長咀
Terra Nova Laser Competition做緊特價 好吸引平成千幾
真係劏房咁架,用吹氣地蓆既話,頭腳會碰到內帳
175以上
180磅以上既我建議自己搵下實物相先好買
前廳執好D都叫擺到野既,D 野要入番背包打側擺側面,如果你係用50,60L 袋既話,你預你會貼住個袋黎訓

最攞命係4季內帳,春夏天用真係會死
Packed Weight: 0.97Kg,接近1KG 黎講,舒服過佢既有好多
佢又唔係特別輕、空間大或者抗風,建議你睇多D 牌子比較下先,唔係買完唔鍾意又係拎出黎放

利申:用緊cuben 版本,想買番隻普通尼龍
一個人用緊laser competition 2
岩岩好夠用
我等緊集運送返來,想問落下會唔會漏水?

我果隻2012年版, 仲係生歐歐
我又上番水啦, 之前TG開群既果位清唔見有add到我
之前另一個admin 話暫停加人wo
現在我連admin 都冇再做~
哎仆街中槍, 岩岩買左隻NH
大背包大路多數既話都係osprey, Gregory, MR,
再唔係就mountain hardwear, exped, lowe alpine, karrimor

睇岩邊隻就叫店員幫你放D 重物入去,再揹個袋上身試下
各大戶外用品鋪有售
玩開terra nova 會買番NH?
因為買左隻H仔Nallo, 心痕所以買埋NH隻同款
講完應該暴露左我身份
最近見到Granite Gear隻VC46外國做緊特價, 淘寶有人平放
如果玩輕裝應該幾夠用
真係唔知你真實身份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞