Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
咁係你仆街姐唔代表你啱,宜家個問題係miss pun 咁做好有問題
要唔要換個角度呀,當miss pun
係藍,肥仔係黃,我見到個所謂黃(當肥仔)可以咁低賤,都覺得一樣抵死,miss pun最多唔鼓勵,喺我眼中只係溝左左政治既sm
真心 你話我道德撚都係咁話

兩條女心地係好撚差 擺到明欺善怕惡姐 仲叫人奶鞋底 痴撚線?條友好明顯係有問題,姑勿論係咪真弱智,唔見得欺負呢啲人有啲咩咁威,你話佢藍絲,至少睇條片反映唔到,成班人見有得欺凌就搵藉口講姐,條片佢都話冇留意抗爭事件,咁都可以屈藍絲?

心地差就梗 幾靚都冇用啦 前提仲要唔靚。
Email同miss pun已被捕
https://lih.kg/2126011
https://hk.news.appledaily.com/local/20190929/46N5RVEOZ57YKG3F5BNMW2DFLE/

提提大家 之前呢單個事主都比人話有唐氏 又係話咩睇樣睇佢言行就知 最後成班集體炒車
真係好撚肥
佢喺ig屌人黃屍天使先,又問係咪只服侍黄屍
佢畀人玩都應該
很抱歉,此頁面無法使用。
明明平時都好多道德撚
Ig story個對話先係live入面個男人
啲語氣打字方式兩個人黎
其中一條仲輸緊

https://youtu.be/Ulh8M1RD1Yc

個個淨係識討論無聊嘢唔做任
樓主講真話都要收千五個負皮
恰智障藍絲都唔得 連登
仲話叫人欺凌狗仔狗女好彩啲中學雞冇拍片,如果唔係你第一時間backup再報警
願打願捱 無問題
依單係點?
轉寄下

屌你地老母 你班咸濕仔
唔記得12果陣MissPun條臭雞篤灰?
話人地偽前線 食人血饅頭 拎黎啲裝去賣?
公開人地大頭住址電話同名?
篤灰果 幾個真係多謝你
呢家比差佬拉撚晒啦
就係爆炸案果班手足阿
本來都諗住唔出聲屌
睇到呢排話條臭雞比人拉左
全世界幫佢講說話 睇到都嬲
佢呢啲叫抵撚死阿屌你老母
你班連登仔咁撚善忘?

連登仔真人會唔會咁惡死?
黃屍上晒腦,無乜道德底線都唔係第一日既事
吹你老味咩
女權是否過大
又Block一隻
咁多鬼ac出嚟撐條咸濕on9仔
睇嚟文匯班仆街又有題材可以作幾日文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞