Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
行為本身係錯 但今次對象正確
唔支持無問題 但跟本唔可能去批鬥
出面極多呢個topic既post批鬥緊 話唔係有分身ac帶風向都無人信 問題係連登係咪咁多人失憶比人帶住風向走
原來攬炒係左膠同藍絲搞到呢個地步
Anyways, 笑L咗,人無恥便無敵, 上咗腦既深黃屍真係得啖笑
其實係
唔好當弱智真係乜都唔識 無道德概念
呢個都係普通人對佢地既誤解

不過當然 我覺得佢地都on9咗
見到呢類型既人就應該避免拿屎上身
Stop making stupid ppl famous
miss pun and cu email want to be famous
佢又識book
好老實條仔自己弱智衰減濕抵可憐??? 只不過二隻臭G 早就該收皮啦....
以為自己真的有光環?? 二邊都GG 就皆大歡喜
明知智障都搞。。。
1) email話miss pun book房
2) 未confirm ig圖就係片中人
3) 更未confirm到片中人係藍絲

成件事都係得miss pun一方面既演說
Miss Pun撚弱智
狗撚Miss Pun
Miss Pun出曬位啦!
性騷擾本身就可以報驚
撚人有唔同嘅撚法
miss pun on9在佢開直播
影住叫人奶鞋底同除褲
太過火
片中人係連登cc台d巴打
想出名嘛
依家黑警仲助佢一把
無恥得過你條藍絲炒股賤種狗
咁撚憎黃絲學人上連登
咁而家係 條友變態在先 潛在強姦犯 非禮犯
Miss pun 唔怕死 大膽先撩佢出黎懲誡佢 無問題
要上法庭 睇下邊個死
肯定條傻仔係藍絲先啦
成條片都係兩條垃圾做得最柒
乜都放上網公審,上法庭慢慢審啦
仲要開Live 驚人唔知
兩邊都有人話對方係五毛帶風向,都唔知邊個先係五毛了
智障都可以老強人
唔開live點出名
小懲大誡啦 直接引佢出黎 正路警察拉佢都得啦
不過呢家啲警察 唔正路呀嘛
連登大把潛在強姦犯 約出黎懲戒係咪無問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞