Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
有啲同路人會同情叔一燒添抗爭冷卻左,班-0-0又返哂黎
口講解散警隊,身體卻很誠實支持嚴正執法
睇咗奶鞋底段片

Miss pun有啲過火 ,講下笑撚下條仔咪算 ,咁無衞生直播奶鞋底
其實Email 都叫過幾次唔好奶,不過佢叫唔停佢姊妹
無錯
成班傻仔比d垃圾post帶住風向自我審查
同情心係留比自己人 留比藍絲? 傻鳩左?
班賤種係點對我地d女手足? 全部唔記得晒?
班廢老賤種點樣係地鐵圍毆一個女學生 全部失晒憶?
人地有對過你地仁慈?
好搞笑 佢兩個成日比人性騷擾 又唔見連登仔幫下口 依加玩返人 就話有問題
連登仔釣狗公又唔見你屌?
而家就好似和理非想勇武去死咁lor
先撩者賤, 弱智仔個樣似弱智, 但擁有判斷力, 弱智唔係大曬
而且弱智會識性騷? 既然性騷人先, 其實係抵死
你可以話miss pun有D過火, 但我覺得佢已經係鬆手
隨時可以同條藍傻hi玩屎尿調教, 再拍片放上黎玩到佢一世做唔成人
應該有人睇直播而報俾酒店知
跟住酒店再報狗
駁唔到
弱智又點 佢藍屍黎
同咩情?
同情還同情, 但唔會因為憎電子雞就會想電子雞因呢件事入冊lor
唔通同情叔一燒既會想果位手足負返法律責任?
認清事實 和勇點會不分
真係
呢獲自己惹官非 比藍絲煮死
721先岩岩過左5日, 大家已經唔記得左啦
講真我覺得釣狗公仲仆街, 人地expect係女人點知出黎係男人
但今次單野明買明賣, 只係個藍絲特別on9, 唔明點解會有人可憐佢
成班垃圾兒登比人帶2下風向就唔識諗
第一點-唔同價值觀同標準 有排嘈
第二點-告唔告得入都係官判 仲有官既主觀觀感

結論 討論下好啦 唔使過份認真
中午睇果陣已經知會出事
又攞野打佢手 又叫佢奶鞋底 又叫人除衫褲
個肥仔講野又唔正常 玩到咁真係過撚曬火
我以為係睇緊d 中學mk仔mk妹欺凌片

你話條肥仔性騷擾佢地 所以要咁樣欺凌黎懲罰佢
咪同d mk仔一撚樣 d mk仔成日欺凌人都有原因
一時又話人溝佢條女/約佢條女去扑野 一時又話人搶人條仔 一時又話人過底 所以要打 要欺凌
樓上班人係到盲撐 睇下今次件事如果換做兩條樣衰mk老泥妹 仲會唔會咁多人撐 實個個又起底又屌撚到仆街

你話唔撚信法律 所以唔報狗 要玩私了
私了有好多種方法
你又要搵個咁既方法黎私了
又仲要玩得咁撚揚

實比人告
想割
如果單純只係欺凌弱智仔 當然絕唔應該支持
但記住仁慈唔係留比藍絲賤種
和勇不分係因為大家價值觀唔同但都會盡量忍讓, 因為大家大方向一致
但家陣我見到就係好多人因為本身唔鍾意兩隻電子雞, 而選擇支持黑警拉鳩佢兩個
唔割
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞