Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
肥仔嘅對答感覺 同做個啲濕尻速遞公司一樣
兩個都冇出story,有冇熟人知係唔係比狗拉左
駁唔刀
好明顯片中人就係樓主
話miss pun 威迫人地果班有冇睇直播家
條藍絲走之前仲要求同佢自拍,都不知幾撚開心
講到人地幾咁委屈幾撚慘笑撚左
上面班人零理性,成件事完全唔關政治或黃藍絲事,純係條女覺得被人騷擾就想用自己方法解決就玩大左
邊到有得睇
條友都不知幾enjoy
智力正常嘅話
條友可以有幾柒呢何
入硬啊 表証有曬
迫佢奶鞋果下已經夠死
佢奶完要去廁所沖水
仲有email係到玩皮帶 cam man拍片等等夠死
再者我未見過一個毒撚既對話流暢度咁低
佢點都係有d缺陷既人
可能差張白卡

結論玩出事 而且條肥仔唔告都有人教佢告
今次跌返幾十個&做下社會服務令都似
人地送上門你就可以玩人
機場和你飛個鑊隻芝麻豚夠話’我支持警甴你可以打我啦‘
兒登仔應該衝晒去機場打鑊佢啦
呢d比外國d左膠見到你估會點睇
食屎啦你哋走嚟屌中大email同miss pun 佢哋成日喺條街+網上俾藍絲搞就得 而家玩返藍絲就唔得
唔係一定要有人證先告得入
條片而家公開咗已經有晒證據
班黑警實咬實唔放
同埋肥仔咁易受人影響 俾黑驚chok下就已經會做人證啦
藍C大部分都智商有問題喎
武肺仲大爆發緊真係奶鞋底
https://lihkg.com/thread/2125230/page/1

呢條link,但又有人話唔係同一個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞