Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
無詳細睇,唔洗同我拗既,我自己覺得唔會真係告純粹討論下可能性

但其實邊個搵班狗上去?
得啦 我係狗定國安定pr
唔會支持人告鳩兩條女
但正如你都唔會支持人玩火魔 爆360係會ig直播
亦都唔會支持玩真弱智既人啦
而家咁樣根本就無謂
唔屌都唔會有咩好撐

一旦證實左果個真係白卡或輕度弱智既
冇野可以拆得到
咁我真係再睇一次
首先佢開頭講唔想上鏡
第2 佢中間有問直播緊ga?
第三佢鞭左幾下手 佢話唔想玩
肥仔係ig可能有講話想拍av 揸波
但到現場淆底
成件事好似仙人跳咁
人地係為錢
Miss pun係想make noise
點解連登仔個個覺得唔係用武力迫佢做=唔係威迫
冇反抗=接受

打個比喻
個老師同個女學生講:你唔同我扑,我就唔畀你升班
女學生同個老師扑都冇反抗行為
老師都冇用武力迫佢
但個女學生都唔係自願
無人知
樓上有人話直播有人報狗
亦有人估事主離開後報
件咩email就收皮啦人形豬學人賣相

有on9仔買果下好野

Btw玩鳩個弱智好撚型咩垃圾pun,又唔係靚,又懶黃食人血饅頭,走轉富士起碼8成正過佢
一句講哂,藍絲唔抵可憐

個制字係重點,佢可以話受驚而講

就根據第24條提出的控罪而言,如使用某種方式作出或發布威脅,意圖使該威脅達到有意令其受驚的人或有意影響其行為的人(視屬何情況而定),而該威脅確實達到該人,則被控人即使證明該威脅並非直接向人身、名譽或財產會遭受損害的人作出,或並非直接向會遭進行非法作為針對的人(如有的話)作出,或並非直接向有意令其受驚的人或有意影響其行為的人作出,均不得以此作為免責辯護。(將1920年第13號第3條編入。由1924年第5號第18條修訂)
兩隻電子雞為左撚個對家弱智仔送哂子彈比PR公司
黃大撚哂?靜靜雞都唔撚識我屌你老母

再講撚弱智係咪好有成就感?
Miss pun邊講,email就喺側面fing皮帶咪已經係
佢大可以話驚自己唔服從
佢哋會用皮帶打佢

心理算唔算身體一部分?
算咪身體受傷害囉
再唔係,佢直播成個過程
見晒樣,已經係傷害緊佢名譽啦
靜靜雞私了
Pixel左個樣 同環境
根本就無人有咁多質疑
亦覺得無問題
冇聽到佢話制wo,我睇晒條片
由頭到尾條友支吾以對
Consent入面,呢類情況全部視為拒絕
非自願
唔明,即係如果當時個藍絲正常多啲啲,坐喺度着哂衫褲,同miss pun傾計先啱?智障就唔好上網同人隻秋,出到嚟現實就自已承擔後果,自尊低到咁唔抵可憐,精神病就去睇病or唔出街啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞