Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
咁呀sir都有皮帶啦 個官老豆老母入到房玩咩 都唔關呀法官大人事啦
一陣條友失蹤左就大獲
呢條友 咁危險 判斷力咁差既話 係街都可以好危險
大前題 係佢自願上去 有強姦 無局賭
佢地都唔係第一次撚弱智仔
之前見佢地影個白卡佬,話跟蹤佢地
又尾唔知跟知白卡佬返屋企定報警捉條友入青山
生豬肉任砌啫
之前有隻狗比人拍左下膊頭
告得入襲擊罪
你話呢
屌你老母條片到喉唔到肺
點打丁呀
其實係睇到email有d縮縮地 唔想玩咁大
驚有手尾跟
係miss pun英雄主義 忽上腦
走去咁樣玩 而家真係除時監都有得坐
覆翻樓豬
係丫 真係好威 屌你老母死pr
自尊低到肯奶一個唔熟悉既人鞋底,就知條友精蟲上腦,抵死,唔鼓勵miss pun現實撚狗,因為危險,不過做得幾過引,條仔可能睇太多av以為sm緊
間房係佢book,ig msg又顯示佢intention
再加上片中佢講咗好多次唔痛,又笑
又認同自己幸運
都想睇吓佢點證明心靈受創俾人襲擊
其實唔止一下 miss pun攞條皮帶打撚左佢好多下
反而豬扒妹條on9拎住條皮帶係到周圍打床 同埋縮縮地唔敢玩咁大
呢條係致身體受傷
有條係意圖襲擊
兩隻例黎
講真唔算過火喎個男仔色心起。。。
之前嗰個潘狗真係過火
唔好唔記得手足貼條差佬龜都告得入襲擊
我只係分析件事,我唔係官,只係想講唔係無得告/完全無得打

上面有人話佢自願上去,但香港地屌閪屌到一半先話唔願意,都隨時告得入強姦,有時唔好將common sense套用係法律上
樓上唔係話miss pun book咩?個傻仔只係俾錢
邊個院舍放啲弱智仔出黎
收返入去啦
你想表達啲咩⋯
講到尾有冇得睇片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞