Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
本小氣簿
根本成班友見到條友樣樣衰衰生得弱智就帶風向講到條友真係弱智
跟住就用"正常人恰弱智係做得過火"來做理據去屌人
喂大佬呀個樣生得弱智唔代表佢真係弱智架
如果係既話,咁張潤衡都叫弱智啦
好彩冇我名 未比人記係小氣簿到
幾多左膠大愛撚 一話條友弱智就係大晒 照你班友咁講 殺人放火都可以話無問題啦 一單咁嘅野就露晒啲五毛出嚟
喂 今日你地賺幾多錢呀
點解燒藍絲個陣個個叫好
而加撚下個弱智藍絲就屌曬鬼
唔通連登真係咁撚多五毛pr藍絲狗?
希望miss pun坐牢
應該黑警前 email live聽到係1915 但呢個story似條仔走左之後?
依家人地報警反將佢軍,今鋪真係捉蟲
就憑佢條皮帶有掂到個弱智仔一下
條弱智仔到時死口話心靈受創,要告得入普通襲擊唔係無可能

仲未計紅官藍官
條藍絲走左先有狗到?
條藍絲走左先有狗到?
條皮帶=藏有攻擊性武器
冇睇live
淨係睇咗片
後尾個毒撚自己打電話報警?定係睇live 網民報?

屌如果兩條女咁蠢現埸見人拎起電話
仲末識放人走
佢唔咸濕 又點上去先 sex invite 邊有局佢
睇email個live似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞