Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
但佢每次打之前都有問佢好唔好 仲會試幾下力先 問左當事人 接唔接受到喎 有咩問題
問題在於有拍片 je 平時啲人都係咁玩
人做弱智你做弱智,但佢至少同佢倆個上同房
但係睇完條片覺得miss pun 性格好差
人形豬 起碼有出聲叫唔好奶鞋底,佢去到某啲位都識停

Miss pun 真係成個初中雞 以為自己好有型咁
盲撐傻閪搵佢地相打飛機啦
到時比人拉左冇新相架啦死毒撚
屌你真係有人backup-
https://youtu.be/W8Cxe1EuyP4
普通襲擊: 普通襲擊,根據普通法和第212章《侵害人身罪條例》第40條均屬違法。在法律上襲擊的定義很廣泛,就算揮拳但完全沒有觸碰到對方的身體,都可構成普通襲擊罪。個人自衞和在對方同意下的情況而作出的襲擊,均可作為免責辯護。如果是被控普通襲擊而傷者的傷勢是不嚴重的話,檢控官或考慮其他免起訴的安排(如擔保守行為)。
你弱智就唔好上網啦
Ig出閪都唔知認有好撚肉酸
奶鞋果下中
如果根據條例 除非肥閪話 只係玩下大家
如果唔係都會入到miss pun 不過相信只係守行為
條女真係仆街黎。垃圾臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞