Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
平時偷拍,影裙底d post 都唔見有咁多道德撚,呢個post 咩事
牙胡有冇扯
但係條片水佢除褲個時有提過條傻仔係ig對話有想同佢地拍片揸佢個波個d
如果條傻仔事前真係講過想同佢拍片呢?
睇佢個樣好淡定喎

唔知最後點
條傻仔未柒夠咩佢應該都唔敢玩大比屋企人知
比人拉硬,告唔告得入就唔知
但另單野一定比班藍絲有排講
藍絲理撚得佢死
分別都幾大
miss pun係網上受人性擾攘主動約人出黎玩返轉頭,但仲未肯定片中人就係ig圖果位人兄,加上懷疑智商又有少少問題
偷拍,影裙底呢類斷到正既話係刑事罪黎
點比
唔多似弱智 覺得似毒撚多啲
好撚屈辱 擔心條友睇唔開
玩SM
講野個樣唔至一般毒撚咁薯
我識既人就算最毒果個都唔會咁啦
點都有少少問題
如果真係講好晒拍片又講明唔介意好多人在場,咁冇野好告既真係,但如果肥佬聲稱拍片都係自己同女私下玩,唔係預有第三者在場,而依家book果間房又係雙人房,雙人房點會預有第三者男人cam man? 咁又有排拗啦而且對班女不利多

條片入面又有渣波外既內容包括email唔知做乜鳩係咁fit張床,連埋男人cam man影人,成件事都可以變成係威迫緊人
條友係弱智既就真係做多左 仲要拍片
如果佢有性騷擾直接告就得
你可以唔相信法律 但咁樣私了唔代表係道德
如果miss pin覺得無問題都唔會del ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞