Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
如果冇關fds 冇興趣知
唔講法律
講黃藍
你做黃,人地藍就可以咁樣玩鳩人?
仲一班人支持,痴撚線做臭晒黃絲個名
笑撚左
從咩推斷個肥仔係被迫? 佢自願唔得既?
全部都係果隻胡碩進自願 衰你條柒咩
以為有閪屌
呢樣真
放遠d睇美國依家就係因為講原則奶野
因為freedom of speech俾wechat啊tiktok啊浸透晒
屌你中國自己又唔俾facebook啊twitter入
而且wechat同tiktok本身就無言論自由
獨裁者如果要搞尻你你仲講原則根本一盤散沙不堪一擊
好撚反智釣啲弱能人仕 當自己係英雄咁?
條link睇唔到 係咪del咗
弱智即係智力等同幾歲至十幾歲
行為上可以歸類為不能自理
同衰11無分別
係佢性騷擾人就得?玩番佢就恐怖?
你都知自問做多左,乖下次唔好r雞叫。
Miss Pun Post多D message出黎, 俾人睇下條友本身幾仆街
只可以講抵死

打幾隻字都頂唔到就唔好學人出來做雞賣相

兩隻雞俾人dm兩句 想屌你約開房 就叫騷擾,
同班狗俾人叫 黑警死全家 告你襲警,

有分別咩
佢條片肯定有下半part, miss pun一定係超S女, 正常女見到條毒撚都已經行開, 重點會又踩又鞭
說話唔係咁講呀
輕度個d有d對答係可以好接近普通人

不過我做唔到仆街仔,睇唔到片,所以唔知佢係咪真弱智
但睇相,真係似。
禁錮唔知,但落CHARGE無後果,咁梗係愈重愈好
欺凌同傷害他人身體一定走唔甩
Backup? 笠水?
如果佢有白卡顯示佢冇能力離開現場應該入到

Btw 唔希望有人backup 話哂miss pun 都係手足黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞