Miss Pun 撚到弱智仔除淨底褲覺得好威?

2053 回覆
310 Like 1677 Dislike
叔一燒仲呀伯夠係藍絲長者 要有憐憫之心
你地做乜燒人呀 過火左囉
打佢幾下咪算囉 做多左
條友開房錢都跌埋😂
屌 一開始又講埋咩藍絲死全家又乜乜柒柒
依架佢送到上門都唔撚得?
成班左膠
藍絲已經係原罪
恰佢有乜撚嘢問題?
俾狗打俾狗拉嗰陣
依個弱智仔笑得最撚開心呀
仲要冇人知佢係咪弱智
平時啲藍絲不嬲奇奇怪怪
我冇憐憫變態佬嘅心
認真,見到條仔成個智障咁,就玩唔落手
屌你節目效果黎?
email好正
呢條友可能連黃藍係乜都未知
弱智就可以咸濕D女??
有免死金牌??可以強姦可以非禮?
下次唔好囉~
但智力有問題唔代表可以性騷擾人冇成本
睇返佢啲對話唔係真係完全冇腦
想比email玩
好撚肥
萬維網(英語:World Wide Web)亦作WWW、Web,是一個透過互聯網存取的,由許多互相連結的超文字組成的系統[1]。英國科學家添·柏納斯-李於1989年發明了萬維網。1990年他在瑞士CERN的工作期間編寫了第一個網頁瀏覽器[2][3]。網頁瀏覽器於1991年在CERN以外發行,1991年1月最先向其他研究機構發行,並於1991年8月在互聯網上向公眾開放。

好似無咁早喎
明明志志雄同條死肥撚都抵死

唔明啲人點解會同情肥撚
弱智有樣睇 佢點睇都係
弱智唔係絕對唔係大哂 但係你似住佢弱智食住佢上就係問題
你約個狗公再除埋佢褲仲唔擺佢上神枱? 弱智咪拍片屌兩句囉 恰個傻仔都可以打飛機
連登仔化身-0-0
不願見藍絲被私了
話人哋係弱智仔 人哋分分鐘屌緊你班連登仔
仲幫死變態佬講好說話 你哋就真係弱智仔
智商得幾歲但係識性騷擾人
弱智學人玩IG搵女開房,抵比人玩
點解唔屌多啲佢既騷擾行為+無腦藍絲天使論
咁樣搞到好似純bully 吓9佢咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞